Tutaj proszę pisać sugestie funkcjonalności forum oraz przyzwyczajenia do funkcji jakich brakuje po migracji ze starego forum.
Nie obiecuje ze wszystko da sie zrobic.
Nie obiecuje ze wszystko da sie zrobic.
Kliknij:2. nie moge wklejać (przynajmniej tutaj) obrazków bezpośrednio
Zostało zastąpione przez Nowości po lewej. To zle?1. na górze brak linka do nieprzeczytanych postów
Nie bardzo rozumiemCzemu w stylu Dark baner jest niebieski i aktualny dział jest na niebiesko?
Pokaż załącznik 38227
fixed.Aby zmienic edytor na BBcode. Przyciski na panelu u góry muszą byc jasno szare.
mnie to nie pasuje, 3 extra kliknięcia - stare przyzwyczajeniaZostało zastąpione przez Nowości po lewej. To zle?
Chciałbyś ultra dark?Chodzi mi o to że styl Dark nie jest ciemny. Są wstawki niebieskie. Da się zrobić żeby był prawdziwie ciemny?
Ja również poproszę o jakiś dodatkowy link do nieprzeczytanych postów. Obecnie faktycznie trzeba się więcej naklikać aby do tego dotrzeć.mnie to nie pasuje, 3 extra kliknięcia - stare przyzwyczajenia
Już to zgłaszałem na czacie ale tu się też pod tym podpisuje.Brakuje przycisku przy każdym poście/temacie odznacz jako przeczytane.
U mnie dokładnie tak samo, przed chwilą licznik pokazywał 1, a po wejściu w nowe posty były dwa tematy. Z czego w jednym z nich nieprzeczytanych postów było więcej niż 1 (a dokładniej 3), w drugim był to jeden post. Więc licznik w takim przypadku powinien pokazywać 4.I tak się zastanawiam. Czy licznik przy Nowości działa poprawnie? Przechodzę do Nowości -> Nowe posty i widzę 2, a w liczniku 1 (Nowości [1]) - zdjęcie wyżej.
Wydaje mi się, że ten licznik może się mylić bo jest cache ustawiony na jedną minute żeby nieodpytywać za każdym razem bazy danych. Ale okay, spróbujmy go wyłączyć.U mnie dokładnie tak samo, przed chwilą licznik pokazywał 1, a po wejściu w nowe posty były dwa tematy. Z czego w jednym z nich nieprzeczytanych postów było więcej niż 1 (a dokładniej 3), w drugim był to jeden post. Więc licznik w takim przypadku powinien pokazywać 4.
Pokaż załącznik 38238
Po przeczytaniu postów z jednego z tematów, i odświeżeniu strony, pozostał tylko jeden temat a licznik dalej pokazywał 1 (czyli w tym przypadku już prawidłowo, bo w temacie o karcie graficznej miałem nieprzeczytany tylko 1 post).
Pokaż załącznik 38240
z którego miejsca ? ja przeważnie klikam z czatu i działa poprawnie.2. Jak się kliknie na wątek gdzie już jakieś posty przeczytałem to nie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego.
A mi przeniosło właśnie tylko do twojego posta. A czytam ten wątek od powstania.Jak się kliknie na wątek gdzie już jakieś posty przeczytałem to nie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego.
która skórka ?1. Używam forum na telefonie: wizualnie brakuje mi "krawędzi" gdzie kończy się jeden a zaczyna kolejny post.