Tak. Nie ma odstępów. Taki był zamiar. Ma przypominać discorda slacka. To się nie zmieni.
na 27" nie ma problemu
Dla mnie to słabo się czyta jak nie ma widocznych odstępów między poszczególnymi postami. Jakbyś jednak kiedyś zmienił zdanie to popieram aby jakoś oddzielać od siebie posty.Tak. Nie ma odstępów. Taki był zamiar. Ma przypominać discorda slacka. To się nie zmieni.
Przyzwyczaisz sięDla mnie to słabo się czyta jak nie ma widocznych odstępów między poszczególnymi postami. Jakbyś jednak kiedyś zmienił zdanie to popieram aby jakoś oddzielać od siebie posty.
Dostępne są testowe style:Dzięki,
nie ma problemu, wieczorem możemy pogadać.
Wiesz, mam powyżej nawet 65" 4K, ale nie lubię zadzierać zbytnio głowy ...
S.
Dodaj je sobie sam poprzez rozszerzenie Stylus lub podobne.Dla mnie to słabo się czyta jak nie ma widocznych odstępów między poszczególnymi postami. Jakbyś jednak kiedyś zmienił zdanie to popieram aby jakoś oddzielać od siebie posty.
@-moz-document url-prefix("https://forum.qnap.net.pl/threads/") {
.message.message--post:not(:first-child) {
border-top-color: #3f454f;
border-top-style: groove;
}
}
Styl applied na stałe, a dla mobile znieniony font scale zeby sie wiecej zmiescilo na ekraniePrzyzwyczaisz się
Odstępy w dyskusjach nie są potrzebne.
Dostępne są testowe style:
Pokaż załącznik 38246
Na Retinie całkiem sprawnie się na nich pracuje.
Porównanie:
Pokaż załącznik 38247Pokaż załącznik 38248
Pokaż załącznik 38249Pokaż załącznik 38250
Dzięki, nie znam się na takich rzeczach, ale zainstalowałem Stylus, wkleiłem to co kazałeś i działa.Dodaj je sobie sam poprzez rozszerzenie Stylus lub podobne.
Dodałbym jeszcze w nowych skórkach aby linki się jakoś wyróżniały od zwykłego tekstu. Bo na Insane Dark sa białe jak zwykły tekst.Wiem, że niektóre osoby domagały się bardziej ciemnego skina na forum... i taki wlaśnie powstał...
Insane Dark, to nowy, czytelny, o dużym kontraście skin.
FAQ - Jak zmienić styl forum? Light, Dark i Ultra Dark