Udzielamy pomocy Hd Station - czy dźwięk działa?

Discussion in 'Stacja multimedialna, zdjęć i muzyki' started by fnx, Apr 11, 2021.

Loading...
  1. fnx
    Offline

    fnx Passing Basics Beginner

    Joined:
    Mar 28, 2021
    Messages:
    27
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Witam,

    Qnap ts-251D, 1 port hdmi. Aplikacja Hd Station czy wybiorę w niej muzykę czy film to nie ma dźwięku. O co chodzi?
    Zmieniałem źródło w ustawieniach, zmieniałem wszystkie możliwe opcje wraz z kilkoma restartami i nie działa.

    Czy ktoś jest w stanie napisać o co tu chodzi?
     
  2. robertrobo
    Online

    robertrobo Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Dec 27, 2020
    Messages:
    31
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    10 Mbps
    TS-x51 10 Mbps
    Ale miałeś i nagle znikło, czy od początku nie masz?
     
  3. Ice
    Offline

    Ice Ubi Advisor Q's Architect

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    658
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +170 / 5 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TVS-x72n
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x72n 1 GbE
    Tak, dźwięk działa (u kolegi TS-453d).
     
  4. robertrobo
    Online

    robertrobo Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Dec 27, 2020
    Messages:
    31
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    10 Mbps
    TS-x51 10 Mbps
    Czy na 251D działał i przestał?
     
  5. Ice
    Offline

    Ice Ubi Advisor Q's Architect

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    658
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +170 / 5 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TVS-x72n
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x72n 1 GbE
    Tego już nie wiem, pytaj OP
     
  6. fnx
    Offline

    fnx Passing Basics Beginner

    Joined:
    Mar 28, 2021
    Messages:
    27
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    W innych aplikacjach działa, nawet w kodi, a w Hd player niestety nie.
     
  7. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    1,833
    Location:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +213 / 6 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    W takich przypadkach ponowna instalacja HDStation pomaga. Jak nei pomaga to HelpDesk. Kiedy ostatnio instalowałeś aktualizację HDStation, moze powrót do poprzedniej wersji pomoże.

    U mnie wszystko działa, tfu tfu do Update.
     
  8. fnx
    Offline

    fnx Passing Basics Beginner

    Joined:
    Mar 28, 2021
    Messages:
    27
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Updaty są najnowsze.
    Reinstalacja nie pomaga, wraz z usunięciem.
    Wogóle ta apka jest toporna jakaś, kodi przy tym to śmiga szczerze mówiąc i chyba wywalę to i zostawię kodi tylko netflix by się przydał i jakieś polskie stacje ;)
     
  9. robertrobo
    Online

    robertrobo Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Dec 27, 2020
    Messages:
    31
    Local Time:
    11:04 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    10 Mbps
    TS-x51 10 Mbps