Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
zainstalowałem konfiguracja supcio intuicyjne moje maszyny działają na vmware esx 6.0 i niestety zaraz po starcie error
ERROR screen
[Link error]
sama aplikacja jak będzie dopracowana pozwoli nam spać spokojnie
Witam
Też próbowałem uruchomić, ale mi nie chce się nawet dostać do serwera z Hyper-V ...
Po przejściu do Inventory-> Add Inventory -> HYPER-V -> Wprowadzam prawidłowe poświadczenia do serwera z Windows Server 2016 Standard, który zawiera rolę HYPER-V i wyskakuje jedynie komunikat "Host is not routable"
QNAP jak i serwer oczywiście znajdują się w tej samej podsieci, mają te same bramy i DNSy
Witam macie może już więcej doświadczeń z hdp a mianowicie mam 2 maszyny hyper-v jedna na win2016 i tutaj ładnie działa kopia natomiast druga maszyna to win2019 i sam hdp ją widzi ale już nie zainstalowanych w niej maszyn na hyper-v ktoś może wie co może być przyczyną ?