Wszystkie serie urządzeń NAS
Po wykonaniu podstawowego resetu systemu lub zaawansowanego resetu systemu za pomocą fizycznego przycisku resetowania pewne ustawienia systemowe są przywracane do wartości domyślnych, a domyślne konto administratora „admin" jest włączane. Hasło do konta „admin" zależy od wersji systemu operacyjnego QNAP. Szczegółowe informacje zawiera artykuł Jakie jest domyślne hasło administratora systemu dla mojego urządzenia NAS?
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (Przewodnik użytkownika QTS 5.0.x)
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (Przewodnik użytkownika QuTS hero 5.0.x)
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (QTS 5.1.x)
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (QuTS hero h5.1.x)
Jakie jest domyślne hasło administratora systemu dla mojego urządzenia NAS?
Jak zresetować hasło administratora mojego urządzenia NAS?
Po wykonaniu podstawowego resetu systemu lub zaawansowanego resetu systemu za pomocą fizycznego przycisku resetowania pewne ustawienia systemowe są przywracane do wartości domyślnych, a domyślne konto administratora „admin" jest włączane. Hasło do konta „admin" zależy od wersji systemu operacyjnego QNAP. Szczegółowe informacje zawiera artykuł Jakie jest domyślne hasło administratora systemu dla mojego urządzenia NAS?
Więcej informacji
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (Przewodnik użytkownika QTS 5.0.x)
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (Przewodnik użytkownika QuTS hero 5.0.x)
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (QTS 5.1.x)
Reset systemu i przywracanie ustawień fabrycznych (QuTS hero h5.1.x)
Jakie jest domyślne hasło administratora systemu dla mojego urządzenia NAS?
Jak zresetować hasło administratora mojego urządzenia NAS?
Ostatnio edytowane: