Pomoc Joomla 3.1 problem z panelem administracyjnym

sWhite

Nowy użytkownik
Noobie
12 Sierpień 2009
3
0
1
QNAP
TS-119/219
Ethernet
802.11n (Wi-Fi 4)
Zainstalowałem Joomla 3.1, wszystko przeszło bez problemów, strona z przykładowymi danymi działa, panel administracyjny też działa, ale niestety nie cały. Jak próbuje wejść w "Global Configuration" to dostaję pustą stronę, nie wiem od czego to zależy, ale raz udało mi się wejść, zmienić coś i zapisać, po zapisie próbowałem wejść w konfigurację ponownie, niestety pusta strona :(
Podobnie wygląda to podczas instalacji dodatkowego szablonu (próbowałem z kilkoma), wybieram plik instalacyjny, klikam instaluj i pojawia się pusta strona, paczka nie zostaje zainstalowana, w katalogu tmp widać, że paczka została wgrana (jest plik instalacyjny oraz tymczasowy katalog z rozpakowana paczką.
Na tym tym serwerze mam też po instalowane inne wersje Joomla 1.5, działają bez problemu, wygląda na to, że jest to problem z wersją 3.1.
Testowałem na przeglądarce Chrome Wersja 28.0.1500.95 m oraz IE10 wersja 10.0.9200.16660.
Panel działa tak samo jak wchodzę przez adres IP z wewnątrz sieci oraz jak wchodzę w adres przekierowany z DynDNS.

Czy ktoś już używa Joomla 3.1 na QNAP?
Oprogramowanie mam w wersji 4.0.2 Build 20130726.