jak masz dostęp do uboota via rs232, to możesz spróbować sztuczki z init=/bin/sh - powinno sie zabootować w single user modeTo może w tych 1.3 bo w moich nie łykaju tego hasła ani żadnego innego które znalazłem w sieci
Pokaż załącznik 14495
jak masz dostęp do uboota via rs232, to możesz spróbować sztuczki z init=/bin/sh - powinno sie zabootować w single user modeTo może w tych 1.3 bo w moich nie łykaju tego hasła ani żadnego innego które znalazłem w sieci
Pokaż załącznik 14495
Ponawiam pytanie!Który z Was to ADAM CH... ?
Przelał mi pieniazki za 4 kamery i nie wiem komu mam to wyslac.
Dobra dobra. Byłem pierwszy. Nawet do imienia Adam się przyzwyczajam.MOżesz mi wysłać - chętnie przyjme
daj foty jakie dostales...czy maja przetwornik na imx 238 w instrukcji masz Parameter Description. bo wlasnie zamowilem tez dodatkowo 2 kopulki.Moje kamerki właśnie przyszły, poczekam aż się trochę zagrzeją i zacznę testować. Miało nie być już kopułek a taką dostałem
P.S. Domyślam się, że + jest na bolcu w gnieździe zasilającym? Bo w instrukcji nic nie ma.
ja WAs tak czytam i sie zastanawiam skąd Wy jestecie ..lotus..przed rozkreceniem mojej Kam faktycznie resetowala sie co iles s...po rozkreceniu ..wlacza sie irda sie zalacza ,ciepla sie robi,na routerze zapala sie LAN i koniec.IP brak .
Tubowych nie ma.Czy znalazłyby się w magazynie jeszcze trzy kamerki tubowe ?.