Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
widzieliście takiego OCX ??
OCX.png

Udało się jak na razie częściowo ożywić kamerę . Otóż trzeba być szybkim bo jest na to 16 sekund zanim reboot się zrobi :) Po zalogowaniu do telneta kamery trzeba wyedytować poprzez fantastyczny edytor vi \etc\init.d\rcS i wyłączyć wsio po linii ifconfig lo 127.0.0.1 po tym zabiegu nie restartuje już się w kółko .. A później myślę że już z górki .. Dam znaka jak odpali :) Przy kombinacjach alpejskich czasowo polecam dodać po wyżej wymienionej linijce odpowiedni sleep w celu opóźnienia w przypadku kiedy skopiemy coś w app ..

• Wow
Reakcje: Silas Mariusz
ja WAs tak czytam i sie zastanawiam skad Wy jestecie :D..lotus..przed rozkreceniem mojej Kam faktycznie resetowala sie co iles s...po rozkreceniu ..wlacza sie irda sie zalacza ,ciepla sie robi,na routerze zapala sie LAN i koniec.IP brak .

Moje kamerki właśnie przyszły, poczekam aż się trochę zagrzeją i zacznę testować. Miało nie być już kopułek a taką dostałem ;)
P.S. Domyślam się, że + jest na bolcu w gnieździe zasilającym? Bo w instrukcji nic nie ma.

Moje kamerki właśnie przyszły, poczekam aż się trochę zagrzeją i zacznę testować. Miało nie być już kopułek a taką dostałem ;)
P.S. Domyślam się, że + jest na bolcu w gnieździe zasilającym? Bo w instrukcji nic nie ma.
daj foty jakie dostales...czy maja przetwornik na imx 238 w instrukcji masz Parameter Description. bo wlasnie zamowilem tez dodatkowo 2 kopulki.

zasilacz 12 V min 1 A..wpinasz bolec i wio

Wg instrukcji kopułka to IMX238+H13518C. O zasilaniu jest tylko 12V CD i PoE 802.3af. Nawet nie wiem jak się zabrać za rozkręcenie jej, jeśli o to Ci chodzi ;)
Tubową kumpel przechwycił, prędko nie odda.

ja WAs tak czytam i sie zastanawiam skąd Wy jestecie :D..lotus..przed rozkreceniem mojej Kam faktycznie resetowala sie co iles s...po rozkreceniu ..wlacza sie irda sie zalacza ,ciepla sie robi,na routerze zapala sie LAN i koniec.IP brak .

Skąd jesteśmy ? > My z niedaleka :) odpaliliśmy to umarłą kamerę zgrane app z innej i śmiga ..Wyłączyliśmy w init.d sieć p2p bo potrzebna jest jak czerak na d.... .. Sprawdz czy ten soft ją widzi http://mwpower.pl/app/HisiliconUpgradeDevice.zip
bo jak rozumiem pinga niet do niej na 192.168.1.168 ?

Czy znalazłyby się w magazynie jeszcze trzy kamerki tubowe ?.

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:

1. wykryć port USB