Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
ja WAs tak czytam i sie zastanawiam skąd Wy jestecie :D..lotus..przed rozkreceniem mojej Kam faktycznie resetowala sie co iles s...po rozkreceniu ..wlacza sie irda sie zalacza ,ciepla sie robi,na routerze zapala sie LAN i koniec.IP brak .

Skąd jesteśmy ? > My z niedaleka :) odpaliliśmy to umarłą kamerę zgrane app z innej i śmiga ..Wyłączyliśmy w init.d sieć p2p bo potrzebna jest jak czerak na d.... .. Sprawdz czy ten soft ją widzi http://mwpower.pl/app/HisiliconUpgradeDevice.zip
bo jak rozumiem pinga niet do niej na 192.168.1.168 ?

ani ip 100 ani 168 port 4000 nie pomaga przez ten soft i nie wykrywa jej..co teraz?:-(ona zachowuje sie tak jakby caly soft padl..i nie ma co ja sterowac..

dla osob ,ktore chca miec dostep do kamer IP z firefoxa. potrzebujemy dodatku IE TAB ..Narzedzia/Dodatki i szukamy pakietu instalujemy ,wchodzimy na ip kamery w firefox odpowiada Nam strona z OCX.. klikamy prawym myszki i Open link......IE engine ...zainstaluje sie Nam program ocx exe..i gotowe:)

• Lubię to
Reakcje: Silas Mariusz
Dla mnie poproszę 1szt. kopułkową (zewnętrzną).

ani ip 100 ani 168 port 4000 nie pomaga przez ten soft i nie wykrywa jej..co teraz?:-(ona zachowuje sie tak jakby caly soft padl..i nie ma co ja sterowac..
Ale sprawdzałeś w podsieci 192.168.1.x ? (tak tylko się upewniam). Bo generalnie nawet z uwalonym softem powinna przez moment startu pingać (funkcjonalność uboot-a).

jak będę miał mało światła zapodam to.
aimg12_allegroimg_pl_photos_oryginal_58_49_01_34_5849013411_.jpg

Panowie mam problem z kopułką w Surveillance Station na TS-251. Kamera dostaje IP z DHCP 192.168.0.21, w IE działa spoko, SS ją automatycznie wykrywa ale wywala taki błąd i się z nią nie łączy:
ai.imgur.com_SD7KtIo.jpg

Nie wiem co wam się uwaliło, że tubowe są lepsze.
Mariusz, a kto powiedział że są lepsze, po prostu wyglądają bardziej "profi" ;)

nie zapomnij o mnie :)))
How-To - Ratowanie kamerek 1.3mpix (Longse, ala EPCAM, ...) udalo mi sie samemu znalesc przez przypadek :)
taki o kupilem wynalazek do kamer ip z tego tematu :p ..ciekawe co to za kojdo bedzie..

REJESTRATOR IP FLEX-820 8 KANAŁÓW HDMI

w cenie 150 zl :p

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:

1. wykryć port USB