- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
To nie są kamery EPCAM, a firmy Longse. EPCAM bierze z tej fabryki ryżu te kamery.
UWAGA: Ze 150 kamer zostało ok. 30.
Proponuje się spieszyć.
UWAGA: Ze 150 kamer zostało ok. 30.
Proponuje się spieszyć.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Nie wiem po co się uparliście na kamery tubowe. Kopułki są o wiele lepsze wizualnie.
Ale jeszcze ze 3 małe tuby chyba znajde... Oraz duże tuby z puszką montażową, ~70 diodami IR i przetwornikiem Sony 2mpix.
Ale jeszcze ze 3 małe tuby chyba znajde... Oraz duże tuby z puszką montażową, ~70 diodami IR i przetwornikiem Sony 2mpix.
- 23 Kwiecień 2014
- 231
- 44
- 145
- Odznaki
- 48
- QNAP
- TS-x70 Pro
- Ethernet
- 10 GbE
Dzięki za kamerki, co prawda w jednym pudełku CD się pękło na pół, ale na co to komu 
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Witam,
Ja chcę trochę kamerek, ale ani chat mi nie działa ani nie widzę opcji na PW
Mariusz Help!
Ja chcę trochę kamerek, ale ani chat mi nie działa ani nie widzę opcji na PW
Mariusz Help!
Czy te duże tuby są kompatybilne z QNAP-em ?. Czy działa wyzwalanie zapisu przez ruch ?.Oraz duże tuby z puszką montażową, ~70 diodami IR i przetwornikiem Sony 2mpix
U
unr3al2
Guest
sprzet dojechal zabieramy sie za testy
Mala biala tubowa..nowy model kamery LBH 24s130 na imx 138 hmm
U
unr3al2
Guest
Brawo ja brawo Ty ,,
i tak zaraz cos skopie z softem wiec bede dzwonil
D.ta mala tubowa to 2 mpix.
- 23 Kwiecień 2014
- 231
- 44
- 145
- Odznaki
- 48
- QNAP
- TS-x70 Pro
- Ethernet
- 10 GbE
Lepiej niech poleżą jeden dzień na spokojnie w domu w ciepłym. Moje leżały kilka godzin, a i tak pojawiła mi się kropelki pary od środka! 
M
mariuszsal
Guest
Pisałem o tym 
https://forum.qnap.net.pl/attachments/qnap-camera-2-2015-05-12-17-54-35-jpg.9409/
Nie czekaj tylko łap za kulę, i rozkręcaj te dwie połówki, wyciągaj te woreczki które niby mają chłonąć wilgoć, osusz i złóż ponownie. Nie będzie już parować. One leżały u Mariusza w ciemnych lochach lub spadły z kontenerem do oceanu w transporcie
https://forum.qnap.net.pl/attachments/qnap-camera-2-2015-05-12-17-54-35-jpg.9409/
Nie czekaj tylko łap za kulę, i rozkręcaj te dwie połówki, wyciągaj te woreczki które niby mają chłonąć wilgoć, osusz i złóż ponownie. Nie będzie już parować. One leżały u Mariusza w ciemnych lochach lub spadły z kontenerem do oceanu w transporcie
padl 
1 duza lezy
zero widu i slychu ...w sieci IP zero..i mala tuba lezy.
jak dostales rejestrator 8 IP..masz na swojej plycie glownej bateryjke ?
Napisz na PM w tej kwestii.
1 duza lezy
Pisałem o tym
Nie czekaj tylko łap za kulę, i rozkręcaj te dwie połówki, wyciągaj te woreczki które niby mają chłonąć wilgoć, osusz i złóż ponownie. Nie będzie już parować. One leżały u Mariusza w ciemnych lochach lub spadły z kontenerem do oceanu w transporcie![]()
jak dostales rejestrator 8 IP..masz na swojej plycie glownej bateryjke ?
M
mariuszsal
Guest
Na tym 8ch nie, jest tylko miejsce na nią. W dużym 16ch jest bateria. Oszczędności.
wkladac baterie? bo nie bedzie biosu podtrzymywac? i restart...
taki wynalazek
przycisk reset pomogl. i wstala kamera na 168 IP uffff
Mini NVR 8 ip
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.