Rozwiązany licencja Surveillance station a trzyletnia licencja QVR Pro Elite

Discussion in 'Stacja monitoringu' started by Mafox_, Jul 14, 2021.

Loading...
  1. Mafox_
    Offline

    Mafox_ Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Apr 11, 2016
    Messages:
    64
    Local Time:
    10:57 AM
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x51 100 Mbps
    Model serwera: QNAP TS-251
    Hej, Teraz jest akcja promocyjna w której można wnioskować o bezpłatne licencje QVR Elite na 3 lata - więcej tu: Bezpłatna licencja QVR Elite dla użytkowników QNAP Surveillance Station | QNAP
    Jest to skierowane dla osób posiadających co najmniej jeden klucz licencji Surveillance Station, który trzeba wpisać podczas rejestracji do QVR Elite.
    Qnap dla modelu min. TS-251 od razu przyznaje licencje na dwa kanały Surveillance station jednak w LicenseCenter nie ma wypisanego klucza licencji. Nie wiem czy to ma związek ale restartowałem i inicjalizowałem server qnap od nowa. Nie pamiętam jak było wcześniej.
    Jak odnaleźć klucz licencji surveillance station, żeby móc wpisać do formularza i skorzystać z tej promocji QVR Pro Elite?
    Aktualnie jest jak w screenie poniżej :
    ai.imgur.com_FhHkMxV.
    Jak odnaleźć klucz licencji surveillance station, żeby móc wpisać do formularza i skorzystać z tej promocji QVR Pro Elite?
     
  2. jerry1333
    Online

    jerry1333 System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Oct 9, 2019
    Messages:
    147
    Local Time:
    10:57 AM
    Ratings:
    +74 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53Be
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53Be 1 GbE
    Przeczytaj warunki promocji:
    Nie możesz skorzystać z promocji mając tylko licencje wbudowane / dostarczone z QNAP-em.
     
    • Lubię to! Lubię to! x 1
  3. Mafox_
    Offline

    Mafox_ Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Apr 11, 2016
    Messages:
    64
    Local Time:
    10:57 AM
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x51 100 Mbps
    Ok, Dzięki za odpowiedź.