Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam !
Uruchomiony serwer www, odpalona baza myaql, a po odpaleniu phpMyAdmin takie cuś:
Wrong permissions on configuration file, should not be world writable!
Co to za pieroństwo, gdzie mu się jakieś prawa dostępu pop.... ? Help me bo go wywalę za okno zaraz.
Mam dokładnie taki sam problem (komunikat - Wrong permissions on configuration file, should not be world writable!).
Wcześniej to działało i nie wiem kiedy przestało, bo nie używałem - myślę, że po zainstalowaniu nowej wersji systemu. Zainstalowałem My Admin jeszcze raz i nadal to samo. config.inc.php ma prawa 644.
Ja na swoim TS-251 nie mogłem uruchomić phpMyAdmin. Dopiero z helpdesk-a mi pomogli. Ale teraz kolejny problem... Ja już nie mogę ten serwer jest inny niż wszystkie inne. Jaki jest login początkowy i hasło do phpMyAdmin? Jak się mam zalogować? Chciałem utworzyć bazę i zainstalować jakąś stronę dla testu....