tu masz najnowszą wersje plexa Media Server Downloads | Plex Media Server for Windows, Mac, Linux, FreeBSD and More
Czyli co jest wskazane? Odinstalować starą wersję i zainstalować nową? Czy jest jakąś opcją aktualizacji w przypadku urządzenia QNAP?tu masz najnowszą wersje plexa Media Server Downloads | Plex Media Server for Windows, Mac, Linux, FreeBSD and More
jeszcze zaczekaj niech się inni wypowiedzą bo może nie trzeba będzie tego robić, a próbowałeś w firefoxie odpalić?
Odinstalowałem starą wersję. Po instalacji nowej wersji zachowały się poprzednie informacje odnośnie mojego konta Plex. Niestety serwer Plex nie miał już dostępu do poprzednio ustawionych folderów>> musiałem przez to na nowo wskazać foldery zawierające multimedia.
Teraz działa wszystko poprawnie.
Temat w zasadzie do zamknięcia.
Teraz działa wszystko poprawnie.
Temat w zasadzie do zamknięcia.
Mogłeś zaktualizować i nie musiałeś odinstalowywać plexa.
Jak aktualizujesz plexa na urządzeniu Qnap? Zwyczajnie nadpisujesz wersję? Pytam, ponieważ klikając na opcję aktualizacji w Plex, jedyne co się dzieje to ściąga w przeglądarce chrome nową instalkę.Mogłeś zaktualizować i nie musiałeś odinstalowywać plexa.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak właśnie zrobiłem, ale wcześniej odinstalowałem starą wersję.
Dzięki "guffi" za pomoc
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- 9 Październik 2019
- 753
- 410
- 195
- Odznaki
- 123
- QNAP
- TS-x73A
- Ethernet
- 1 GbE
QNAP dość wolno wrzuca nowe wersje do sklepu.Jak aktualizujesz plexa na urządzeniu Qnap? Zwyczajnie nadpisujesz wersję? Pytam, ponieważ klikając na opcję aktualizacji w Plex, jedyne co się dzieje to ściąga w przeglądarce chrome nową instalkę.
Ostatnia wersja w Store to 1.23.4 a na plex.tv jest już 1.25.7. Ja co jakiś czas pobieram nową wersję i wrzucam ręcznie na qnapa.