niestety nie znajduje
bios sie odpala, w biosie widac dyski
nie mam pojecia co sie uwalilo, gdy sie odpali to po HDMI
pokazuje sie login , potem password
taki screen
i taki
i
Jest na Forum Moze jakas osoba co sie na tym zna, bo ja to troche zielony jestem , a prosiblym o instrukcje co dalej z tym mam zrobic
Czy jest tu ktos , kto jest wstanie mi jakos pomoc ? z gory dziekuje
bios sie odpala, w biosie widac dyski
nie mam pojecia co sie uwalilo, gdy sie odpali to po HDMI
pokazuje sie login , potem password
taki screen
i taki
i
Jest na Forum Moze jakas osoba co sie na tym zna, bo ja to troche zielony jestem , a prosiblym o instrukcje co dalej z tym mam zrobic
Czy jest tu ktos , kto jest wstanie mi jakos pomoc ? z gory dziekuje
Załączniki
takie cos juz tez robilem , wzialem calkowicie czysty dysk , i bez dysku i nic
przy uaktualnieniu Firmware przez USB , dochodzi do tego momentu i potem stoi , znika ekran tak jakby sie restartowal i cisza
Posiadam jescze dwa Qnapy TS853 u rp , przekladalem DOM, Ram , zasilacze w jedna w druga strone , tamte chodza a Ten TS453U niechce ruszyc
przy uaktualnieniu Firmware przez USB , dochodzi do tego momentu i potem stoi , znika ekran tak jakby sie restartowal i cisza
Posiadam jescze dwa Qnapy TS853 u rp , przekladalem DOM, Ram , zasilacze w jedna w druga strone , tamte chodza a Ten TS453U niechce ruszyc
Załączniki
jakoś więcej chętnych nie widze .. a do poniedziałku spokojnie możesz złożyć zgłoszenie do helpdesku.
Silas Mariusz - może przestane przez 2 tygodnie odpisywac na posty ? jestem ciekaw jaka będzie aktywność na forum ?
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
nie aktualizacji a firmware recoveryprzy uaktualnieniu Firmware przez USB , dochodzi do tego momentu i potem stoi , znika ekran tak jakby sie restartowal i cisza
i ze screena ktory zalaczyles rozumiem nie dochodzi do aktualizacji firmwareu bo system nie wstaje
tak?
ROTFLPosiadam jescze dwa Qnapy TS853 u rp , przekladalem DOM, Ram , zasilacze w jedna w druga strone , tamte chodza a Ten TS453U niechce ruszyc
...
przekladales DOM?
ale poczekaj!!!!
niet bo piszesz posty jakby to byl chatnie ma tu nikogo na tym Forum kto moze pomoc ?
po primo
po drugie
to co wkońcu ? 853 czy 453 !!!!!tamte chodza a Ten TS453U niechce ruszyc
po Twoim chaotycznym zachowaniu juz nie wiem czy moge Ci jakkolwiek pomoc
robiles firmware recovery i przeszlo?
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP