Dzień dobry
Mam pytanko bo QuFirewall przestał mi poprawnie działać i coś świruje.
Jak po instalacji go konfiguruję i potem przechodzę już do aplikacji mam wyłączony.
Mogę go włączyć tylko na Profilu o nazwie Include Subnets Only.
Na Restricted i BASIC nie idzie ani włączyć qufirewall ani przeskoczyć na te profile.
W logu zgłasza mi takie coś:
Dodatkowo jak chcę wyłączyć firewall to świruje mi tak, a co nigdy nie miało miejsca i żadne hasło nie pasuje xD
Po dzisiejszym upgrade działało do czasu aż nie zacząłem sobie konfigurować, bo mam dużo ataków i chciałem podwyższyć sobie porty na:
8080->38080
443->38443
Następnie w firewall dodać regułę aby zezwolić na połączenia na wyżej wymienione porty TCP wyłącznie z Regionu Polska.
Teraz jak mi nie działa Firewall to nic nie zrobię...
Gdzie mógłbym ściągnąć paczki z wcześniejszej wersji... ???
Pozdrawiam
SW
Mam pytanko bo QuFirewall przestał mi poprawnie działać i coś świruje.
Jak po instalacji go konfiguruję i potem przechodzę już do aplikacji mam wyłączony.
Mogę go włączyć tylko na Profilu o nazwie Include Subnets Only.
Na Restricted i BASIC nie idzie ani włączyć qufirewall ani przeskoczyć na te profile.
W logu zgłasza mi takie coś:
Dodatkowo jak chcę wyłączyć firewall to świruje mi tak, a co nigdy nie miało miejsca i żadne hasło nie pasuje xD
Po dzisiejszym upgrade działało do czasu aż nie zacząłem sobie konfigurować, bo mam dużo ataków i chciałem podwyższyć sobie porty na:
8080->38080
443->38443
Następnie w firewall dodać regułę aby zezwolić na połączenia na wyżej wymienione porty TCP wyłącznie z Regionu Polska.
Teraz jak mi nie działa Firewall to nic nie zrobię...
Gdzie mógłbym ściągnąć paczki z wcześniejszej wersji... ???
Pozdrawiam
SW