Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Jak skonfigurować zalecanego VPN tylko pod rTorrent PRO ? Jak wchodzę w QVPN SErvices to jest pusto ? Na rTorrent jest tylko Default Gateway.... Zakładam iż trzeba to i owo skonfigurować - ma ktoś instrukcje dla laika ?
Rozumiem. Mogę tak zrobić ale kompletnie nie wiem co mam wybrać chociażby przy tworzeniu pierwszego profilu i w dalszej konfiguracji - szukam pomocy w tym aspekcie
Ok tak zrobię A jeśli wybrałbym tę drugą opcję ( używaj sieci VPN jako bramy domyślnej serwera NAS ) to znaczy że cały ruch ( nie tylko rTorrent ) z NASa by wtedy przechodził przez VPN i wtenczas nie trzeba by wybierać interfejsu w konfiguracji rTorrent ?
I czy nie lepiej ( bezpieczniej ) od razu ustawić aby cały ruch odbywał się przez VPN zamiast tylko rTorrent ?
P.S. Przy konfiguracji/dobieraniu serwerów w Windscribe lepiej wybrać US Central ? ( ma najwięcej serwerów ) czy ilość nie ma znaczenia ?