Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Wpisz min, max 250% i time -1 oraz wybierz akcje Zatrzymaj aby seedować aż zostanie osiągnięte ratio 2.5.
Wpisz min. 1000000, max 0 i time 48 (h) oraz wybierz akcje Zatrzymaj, aby seedować tylko 48h.
Oczywiście torrent przypisz do tej grupy ratio. The rutorrent Ratio Groups Tutorial
Próbowałem te same ustawienia i nie mam Parse error. Może to losowa kwestia?
Można byłoby włączyć logowanie xmlrpc ale nie wiem czy jest sens. Spróbuj na innym zadaniu ustawić to ratio. Być może chodziło o konkretny torrent, którego nazwa jest nietypowa?
Ustawiłem że w standardzie ma być radio 48, zobaczymy przy następnym pliku co z tego będzie. Silas Mariusz dziś zadziałało bez problemu.
Powiedz mi proszę czy można ustawić żeby w standardzie był ustawiony mój radio, bym nie musiał tego za każdym razem klikać ręcznie. np. pobrany plik udostępniaj 48h i już.
Chyba póki co dodaje i ustawione są na 48h.
Cześć, mam problem z udostępnianiem pobranych torrentów. Automatycznie po pobraniu, status zmienia się na ukończono i nie mam możliwości jego udostępniania. Grupa ratio wygląda następująco:
Sytuacja jest identyczna dla torrentów bez grupy ratio, jak i dla grupy o nazwie 10.