How-To Skype w platformie HD (HD Station) QNAP

Dyskusja w 'HybridDesk Station (XBMC, ...) (HD_Station)' rozpoczęta przez użytkownika pawurb1978, 3 Czerwiec 2013.

Ładowanie...
  1. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    675
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +198 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    A ja mam skypa :D
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 805
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +1 508 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Szoczku, gdyby kazdy serwer QNAP'a (zwlaszcza arm'y) mialy natywnego debiana jak na Twoim starym TS-212, to QNAP nie miałby konkurencji. Pozwólmy innym dzialac :p
     
  3. ShOcK
    Offline

    ShOcK Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    19 Luty 2013
    Wiadomości:
    62
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +16 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro+ 1 GbE
    Każdy nie musi mieć obym miał ja lol
     
  4. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    675
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +198 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    Szoku zaczyna mnie ten debian ciekawić. Co w nim takiegoi że masz takie parcie ?hmmm
     
  5. ShOcK
    Offline

    ShOcK Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    19 Luty 2013
    Wiadomości:
    62
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +16 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro+ 1 GbE
    Sam miód :D
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 805
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +1 508 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    rithienrithien dziś słusznie mi powiedział :perfekcyjnie:
    "to jest NAS a nie NASA i QNAP robiący promy kosmiczne"

    Nic tylko ten pingwin :tux:
    jak nie pingwin to Debian
    zaraz będzie Ubuntu
    a później Red Hat
    :redhat:
    i na koniec nieugięty Mitnick-Shock :vomit:

    Biore sie za Debiana. ALe wczesniej mnie uswiadom jak Zarafa. Zrobiłeś? Moge zobaczyć jak to działa?
     
  7. ShOcK
    Offline

    ShOcK Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    19 Luty 2013
    Wiadomości:
    62
    Local Time:
    22:59
    Oceny:
    +16 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro+ 1 GbE
    Kto to wie , wiem że działa ale nic po za tym :D