Wygląda na to że sam jeden zakupiłeś taki model .... hmmm
wygląda na to ze nikt nie odpowiada ponieważ nie korzysta z takiego rozwiązania? 
Posiadam 253A ale z HDMI nie korzystam i nawet nie jestem w stanie sprawdzić czy problem występuje na HDMI2....
Posiadam 253A ale z HDMI nie korzystam i nawet nie jestem w stanie sprawdzić czy problem występuje na HDMI2....
U
unr3al2
Guest
Drugi port został przewidziany do podłączenia drugiego monitora w linux station. Tak mi się wydaje.
Witam:
stary post, ale dołożę się do niego, ponieważ korzystam z hdmi (obydwu). Nie wiem, czy akurat wiecie o tym (nic nie jest napisane), że dźwięk działa tylko na jednym hdmi (do wyboru w ustawieniach). Mam to sprawdzone i mam dźwięk albo na jednym, albo na drugim telewizorze, ale na obydwu na raz niestety się nie da
. W ustawieniach/preferencje/wyjście audio NAS wybieramy HDMI1, HDMI2, NAS Audio Analog. Swoją drogą szkoda, że dźwięku nie da się udostępnić na wszystkich wyjściach.
stary post, ale dołożę się do niego, ponieważ korzystam z hdmi (obydwu). Nie wiem, czy akurat wiecie o tym (nic nie jest napisane), że dźwięk działa tylko na jednym hdmi (do wyboru w ustawieniach). Mam to sprawdzone i mam dźwięk albo na jednym, albo na drugim telewizorze, ale na obydwu na raz niestety się nie da