Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Zakupiłem Ts-251 i zderzyłem się z murem. Jako, że nie miałem nigdy takiego urządzenia a czasu obecnie też nie mam za bardzo, odniosłem wrażenie jakobym wypłynął na ocean. Trochę tematu jest do rozgryzania
Dzięki Dużo tematów widzę już jest więc drugi ocean to wiedza tu zebrana
Na start chciałbym tylko opisać sytuacje kiedy po instalacji obraz w TV zrobił się czarny a ja myślałem że jest coś nie tak z instalacją. Po godzinie doszedłem do aplikacji (sam fakt jej istnienia) która odpowiada za pulpit wyświetlany w TV i opcje odnośnie rozdzielczości. Ku mojemu zdziwieniu było wybrane domyślnie 60Hz. Zmiana na 50Hz od razu przyniosła skutek... czyli obraz
Nie ukrywam, że skorzystałem z wyszukiwarki i taki temat tu znalazłem dzięki czemu to była tylko "godzina"