D

Damian9876

Guest
Witam. Mam problem, po całym dniu otwieram przez przeglądarkę rTorrent żeby sprawdzić stan pobranych plików i widzę na start, że jest limit pobierania 1MB/s. Chyba był taki na początku ale od razu go zmieniłem. Tak samo ustawienia - maksymalna, minimalna liczba peerów i seedów zostały ustawione do domyślnych. Całe szczęście lista torrentów została wraz z progresem pobierania, ale wszystkie lub większość podstawowych ustawień rTorrenta wróciła do ustawień domyślnych. Co to ma być? Przez to zdecydowanie mniej pobrałem, bez limitu (0 w opcjach) pobieram z prędkością 10MB/s....
Czy to losowy błąd, jak uniknąć takich sytuacji.
Przez cały dzień zrobiłem 1 restart systemu z poziomu urządzenia (na niebieskim wyświetlaczu). Testowałem ustawienia KODI i automatyczny start aplikacji.

A na dodatek nie jest kompatybilny z nową Operą
Zapraszam na taki magiczny przycisk w prawym dolnym rogu interfejsu rtorrenta:
upload_2015-4-12_21-46-33.png

Lub z ekranu głównego aplikacji po kilkunastu dniach korzystania z programu:
upload_2015-4-12_21-48-13.png

Bądź na forum:
upload_2015-4-12_21-49-12.png

Czy da się cokolwiek zrobić z tym?
...
upload_2015-4-12_21-44-18.png

upload_2015-4-12_21-50-46.png

Rozumiem sugestie. Obiecuje dołożyć swoją cegiełkę w rozwój rtorrenta. Uważam mimo to za dobry kawał odwalonej roboty. A forach zagranicznych piszą o Silas same pochlebne recenzje za kompilację ,rtorrent,, Dokładam cegiełkę na szczytny cel..Wymiana P2P winna rozwijać się..... Pozdrawiam

Jeśli otrzymałeś poprawną odpowiedź na swoje pytanie, oznacz ją jako prawidłowe rozwiązanie za pomocą ikony znajdującej się obok wiadomości.