Ostatnia aktywność Wiadomości Odznaki O sobie
-
-
Kong zareagowałLubię to na post Speed55 w dyskusji Dyskusja Jaki typ woluminu wybrać dla serwera TS-251?.
Hey! Jaki typ woluminu wybrać dla serwera TS-251? 👋 -
Kong zareagowałLubię to na post Pawliko w dyskusji Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.
Zrob tego iperfa to bedziemy wiecej wiedziec ;) -
Kong odpowiedział w temacie Wybór nowego, wydajniejszego Qnapa.Przepraszam za offtop ale co się obsmialem to moje. -
Kong zareagowałLubię to na post Zinge w dyskusji Dyskusja QNAP TS-251 (QW41 Rev. 1.4) – wymiana CPU z J1800 na J1900, czy ktoś próbował?.
Cześć. Zamontowałem J1900, ale komputer nie chciał się uruchomić. Próbowałem różnych wersji BIOS-u, procesor był prawidłowo osadzony, ale to nie pomogło. Następnie zamontowałem oryginalny J1800 i wszystko wygląda na to, że działa poprawnie. Jutro... -
Kong zareagowałLubię to na post Grzegorz Bielawski w dyskusji Recenzja QNAP prezentuje QuTS hero h6.0 w wersji oficjalnej, oferujący wysoką dostępnoś, niezmienne migawki i wiele innych funkcji.
Tajpej, Tajwan, maja 29, 2026 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, oficjalnie Kontynuuj czytanie... -
Kong zareagowałLubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Instruktaż/Tutorial Jak skonfigurować QuFirewall - [poradnik] jak zabezpieczyć QNAP? - region Polska.
Jak zabezpieczyć serwer? ... i uchronić się przed atakami tj. malware typu Qlocker? REKOMENDACJE EKSPERTÓW Zainstaluj Malware Remover Zaktualizuj oprogramowanie firmware Włącz automatyczne aktualizacje Wykonaj poniższy zestaw zalecany...
-
-
Ładowanie…
-
Ładowanie…
-
Ładowanie…