Recent Content by Archi

1. Archi

Pomoc Z innej beczki...Win8

thx zasysam
  2. Archi

no nie bardzo [Nieprawidłowy link obrazu]:https://app.box.com/s/9scxh0phrc0wti10tkej
  3. Archi

download, burn, instal i nadal : Wprowadź klucz produktu :/
  4. Archi

tylko skąd wziąć płytkę Uaktualnianie systemu Windows tylko za pomocą klucza produktu - Microsoft Windows — Pomoc potrzebny klucz by legalnie pobrać koło się zamyka
  5. Archi

tak dokładnie, wiem to :/ klient zakupił nowego laptopa z W8 nie robiąc sobie recovery jakimś programikiem zmienił sobie partycje, pousuwał recovery (myślał że niepotrzebne jak się potem tłumaczył) no i system "umarł" po restarcie, nie mam nośnika z recovery dla jego toshiby innego modelu się...
  6. Archi

Pomoc Awaria - brak dostępu do danych

...może tak, używam ich w TS-212, TS-412, TS-420, TS-421 ostatnio w TS-469L i tam nie miałem i nie mam żadnych problemów z nimi, kiedyś padł jeden w 212 ale szczęście był RAID1 i wymianom nie było problemów niestety brak doświadczenia z TS-209 ProII i na 100% nie będe w stanie pomóc przykro mi...
  7. Archi

Aida pokazuje lecz klucz który jest w rejestrze systemowym, lecz ja potrzebuje klucz który jest zaszyty w UEFI
  8. Archi

Zna ktoś sposób na "wyciągnięcie" klucza Win8 z UEFI ? Nie posiadając płytki z systemem naturalnie
  9. Archi

Pomoc TS-212-E cyklicznie restartuje się

nie wiem jak Ty chcesz zdążyć jak co 5 min się restartuje
  10. Archi

Pomoc Problem (hardware?) z siecią

jak bez wins'a rozwiążesz nazwy NetBIOS szczególnie jak uruchomisz DHCP i będziesz chciał dobrać się do udziałów sieciowych poprzez nazwy hostów ps. co Wy tacy sceptyczni dla XPAntyspy ?w woli przypomnienia jeszcze :
  11. Archi

avis: Moja sieć domowa 02.2014

hehe wszyscy wiedzą o co chodzi a nikt nie chce napisać :D
  12. Archi

Pomoc Awaria - brak dostępu do danych

...a może : WD Red WD20EFRX 2TB sATA III 64MB. WD Red WD20EFRX 2TB sATA III 64MB - ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław specjalnie dla NAS'ów
  13. Archi

Mój bajzel domowy zwany siecią :)

...ale mój domowy TS-210 jest zdobyczny :D, był popsuty ale po delikatnej naprawie zaczoł działać ale klient już nie chciał go :Dwięc to darmoszka :)
  14. Archi

Mój bajzel domowy zwany siecią :)

kaktus moja (jak to fajnie ująłeś :D) (.)(.) to od razu :D ile kosztowało, czemu tak dużo, czemu musi być białe, czemu mryga, i na koniec najlepsze - ja mam swój komputer, swój dysk i nic nie będę nigdzie kopiować :D:D:D
  15. Archi

avis: Moja sieć domowa 02.2014

w moich firmach wdrażałem zawsze " Vigor 2925n plus" i nie było problemów choć jestem na etapie zmiany pracodawcy i z outsoucera zostanę Administratorem jednej (większej) firmy :D więc dopiero zobaczę na czym tam jadą :D i dopiero potem albo nowe wdrażanie albo .....ale to sie zobaczy :Dps. ale...