Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Rozumiem o co Ci chodzi po prostu przez DLNA widzi tylko te 3 foldery ale to nie problem. Utwórz katalog np FILMY w dowolnym miejscu przejdź do MULTIMEDIA CONSOLE ----> Zarządzanie zawartością ====>DLNA i tam naciśnij EDYTUJ , wybierz folder do udostępnienia.
UWAGA to możne trochę potrwać zanim...
próbowałem zainstalować IRSSI przez container station a tam taki błąd
Background task error for create irssi-1: 500 Server Error: Internal Server Error ("Get https://registry-1.docker.io/v2/library/irssi/manifests/latest: net/http: TLS handshake timeout")
przy ZNC instaluje się ale później jak...
zaczynam powoli rozumieć , kontener to program w którym są programy które uruchomiam na moim Qnapie
środowisko Qnapa to nie Windows człowiek musi zmienić swoje przyzwyczajenia
przed chwilą przeszedłem chrzest bojowy na głęboką wodę.....metoda prób i błędów zainstalowałem Deluge , trochę mi zajęło poszukanie gdzie jest UI ale jak narazie opanowałem ..... widzę ze to zabawa chyba dla programistów/informatyków ale nie poddaje się , wiem że początki są trudne to nowe...
Witam,
Chciałbym zakupić kartę do swojego qnapa z portem oraz możliwością wysadzenia dysku SSD.
Znalazłem taka kartę
Qnap QNAP QM2-2S10G1TA w Morele.net
Tylko ona ma 10GBASE-T a ja mam w ścianie kabel cat 5e do tego rozwiązania wymyślono NBASE-T do 5Gbits dla 5e
Znalazłem też Nas z portem...
Dziękuje Panowie posłucham się Was i pójdę w irssi.
Nie wiem czy ktoś Was chwalił ale pierwszy raz mi się zdarza by ktoś tak szybko i rzetelnie odpisywał podpinacie linki tłumaczycie.... kurcze czapki z głów.
Administrator pomaga na każdy temat a na innych stronach ( mówię o całkiem innej...
Witam,
Czy ktoś używa klienta IRC ? na Windowsie mam mIRC 7.64 , szukałem czy można zainstalować klienta IRC dla qnapa ale widocznie za cienki jestem.... w aplikacjach do zaintalowania nie widze, szukałem na forum ale też nie ma wzmianki o IRCu.
PS. znalazłem takie coś Qnapclub Store: Dispatch...
DS-2CD2143G0-I jest to kamera 4Mpix mam takie 2 i w zupełności wystarczą mam wersje biała na grafitowej podbitce , spokojnie są dyskretne nie wygląda to wiejsko na czarno zawsze można pomalować nie wiem jak z gwarancją ale kamera raczej wytrzyma więcej jak gwarancja.
Kamery obsługują H.265+ i...
Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.1.1216
Model serwera: QNAP TS-253B
Witam,
Być może popełniłem błąd ale jestem amatorem..... od roku miałem podpięte do NASa kamery 2szt Hikvision DS-2CD2143G0-I 4Mpix , po roku użytkowania stwierdziłem że już poznałem ich jakość postanowiłem zakupić coś...
Poczytałem, fajna sprawa to SHR szkoda że Qnap tego nie wprowadził :-( lub coś podobnego.
Ps teraz patrzę na specyfikację tego dysku 6TB i widzę 7200obr a 4TB ma 5900obr hmm mam nadzieję że nie będzie mi za bardzo "wył"
Dostałem dysk wczoraj trochę mi to czasu zajęło ale przyznam się szczerze że się trochę ociągałem :p
otwieram paczkę patrze a tam dysk uwaga 6TB Iron Wolf a na ustach banan :) ,a po chwili czytam naklejkę "Recertified Product" znam refurbished więc zaglądam w google i to coś podobnego może...