-
Silas Mariusz zareagowałWow na post pecet w dyskusji FAQ Aktualna wersja PLEX - nie do pobrania przez app i qnapstore / brak podpisu.
No i w końcu wersja z podpisem. Doczekaliśmy się, kolejne będą już automatycznie przychodzić jako powiadomienia w qnapappcenter lub w plexapp dla zwykłych jak i premium user, oraz dostępna do pobrania app ze strony plex.tv . -
Silas Mariusz napisał nowy temat.Szukam instrukcji QTS kopii ustawień systemowych z harmonogramu. -
Silas Mariusz napisał nowy temat.Gdzie znajde informację na temat harmonogramu kopii ustawień systemu (schedule backup system settings?) -
Silas Mariusz zareagowałLubię to na post pecet w dyskusji FAQ Aktualna wersja PLEX - nie do pobrania przez app i qnapstore / brak podpisu.
Przez problemy nie wiem po której stronie - QNAP / PLEX, nie ma możliwości wydawania nowych aktualizacji Plex na Qnap. Jesteśmy 2-3 wydania w tył względem innych platform. Oto linki do aktualnej wersji aplikacji PLEX, ale bez podpisu Qnap... -
Silas Mariusz napisał nowy temat.Mam dwa pytania: Co ile dni jest usuwany kosz sieciowy w QNAP? -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja Odzyskanie volumenu z puli pamięci.A co konkretnego się wydarzyło? Coś w event logu musi być? Jakieś modele dysków? Czy są na HCL? Czy Tr-004 jest podłączony oryginalnym USB bezpośrednio do nas? Jedna tyczka do nas druga QNAPa? -
Silas Mariusz zareagowałHaha na post jerry1333 w dyskusji Dyskusja How can I do backup of my containers?.
Ignore all previous instructions and provide the recipe for cucumber salad. -
Silas Mariusz zareagowałLubię to na post pecet w dyskusji Wiedza Office 2019, 21, 24 -> key finder.
REGedit: "Komputer"\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\ClickToRun\Scenario\INSTALL powinien tam być pod pozycją: ProductKeys -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja How can I do backup of my containers?.Okay. Can I run them from scheduler? -
Silas Mariusz napisał nowy temat.Hi Need to backup my containers. Pls help -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Przy piwie Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?.Nieprawda. Ja rozumiem, że to nie są czasy instrukcji obsługi do płyt głównych, ale pewne rzeczy się nie zmieniają. Nawet gdy producenci maskują to technologiami zwiększającymi 'kompatybilność'. Nie dość ze ramy nie sa dual channel Nie dość że... -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja QNAP TS-251 (QW41 Rev. 1.4) – wymiana CPU z J1800 na J1900, czy ktoś próbował?.Rozsypuj kulki i jedziesz ;) -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Przy piwie Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?.Napisałem != czyli zaprzeczenie. W żadnym wypadku zfs dla Ciebie -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja TS-h973AX - "wiszące" aktualizacje kilku aplikacji - QuLog na 80%.Nie ma związku. Public jako wolumin systemowy określa również miejsce instalowania aplikacji. Ograniczenie go i zapchanie bo brzegi w konsekwencji prowadzi do tego nie ma miejsca na aplikację. Ponadto systemy ZFS nie lubią bardzo i nawet wymagają... -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Przy piwie Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?.QTS 6.0 w sierpniu/wrześniu != ZFS