Live updates
-
pecet zareagowałHaha na post Pawliko w dyskusji Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.
Nie wszystko da sie wytlumaczyc. -
Silas Mariusz zareagowałHaha na post Pawliko w dyskusji Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.
Nie wszystko da sie wytlumaczyc. -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.Dlatego była mowa o wykonaniu ipref w celu inspekcji sieci. StorageDiag Utilities (Silas Doctor Utilities) -
Silas Mariusz zareagowałLubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.
@jerry1333 - dawaj szklaną kulę ! :D -
Jjck odpowiedział w temacie Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.Aktualizacja stanu: Nie zrobiłem nadal zalecanego iperf'a - nie mam po prostu na to czasu, a poza tym mam teraz stan, którego nie rozumiem - z kategorii "działa, ale nie wiadomo, dlaczego...": Po kilku dniach męczenia się z rzeczonym transferem...
-
miwis odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..w Filipie nawet fixów nie ma :D