Live updates
-
Pbxfxo odpowiedział w temacie Dyskusja Odmontowane wolumeny.Ja nic nie straciłem -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja Odmontowane wolumeny.Niestety nie mogłeś tego zauważyć. Ja miałem okazję nauczyć się tego jak byłem jeszcze dzieckiem i zauważyłem że mi się pliki po skopiowaniu na inny dysk różnią w hexedytorze. To jest ten rodzaj wiedzy o ktorej nawet jakbyś przeczytał gdzieś w... -
kojot odpowiedział w temacie Dyskusja Odmontowane wolumeny.Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc :D. Uratowało mi to "dupę" i wiele innych problemów. Szkoda, że tego problemu z uszkodzoną pamięcią nie dało się wcześniej "zauważyć". Mój trop z brakiem pamięci był słuszny, jednak nie spodziewałem się, że... -
QNAP odpowiedział w temacie Pomagamy NAS TS-473 RAID 5 komunikat "RAID group "1" is inactive".Cześć @koval 👋 Minęło kilka dni od ostatnich odpowiedzi w Twoim wątku. Czy udało Ci się rozwiązać problem? Jeśli tak — napisz proszę krótko, co pomogło, i jeśli to możliwe, oznacz najtrafniejszą odpowiedź jako rozwiązanie. Kolejna osoba z tym... -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Dyskusja Odmontowane wolumeny.Link: https://youtu.be/e4nhxGYdB7I ostatni part DONE