Live updates
-
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Case Study Audio-voodoo: Odcinać doły czy nie odcinać? Oficjalna odpowiedź Dolby Laboratories.Kurła… 😂 (Ta wiadomość zostawiłem sobie żeby mi tylko nie poszła do archiwum) Ale skoro tak, to ja to trochę inaczej rozumiem… jak się ma „certyfikowane” komercyjne kino (nie wiem jak to nazwać, zwykły produkt konsumencki?), ale dopytajmy…... -
Pbxfxo zareagowałLubię to na post Butler w dyskusji Case Study Audio-voodoo: Odcinać doły czy nie odcinać? Oficjalna odpowiedź Dolby Laboratories.
Finalnie i tak punktem wyjścia jest 80Hz. A jak ktoś lubi kombinować to wtedy schodzić niżej i sprawdzać efekt, a nie odwrotnie. TAAAAAK, Jesteśmy JEEEEEEBNIĘĘĘĘĘĘCI :D -
Butler odpowiedział w temacie Case Study Audio-voodoo: Odcinać doły czy nie odcinać? Oficjalna odpowiedź Dolby Laboratories.Finalnie i tak punktem wyjścia jest 80Hz. A jak ktoś lubi kombinować to wtedy schodzić niżej i sprawdzać efekt, a nie odwrotnie. TAAAAAK, Jesteśmy JEEEEEEBNIĘĘĘĘĘĘCI :D -
Pbxfxo zareagowałLubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Case Study Audio-voodoo: Odcinać doły czy nie odcinać? Oficjalna odpowiedź Dolby Laboratories.
Pytanie: Odpowiedź: Case-study @Pbxfxo: Analiza Sonus Faber* + SVS3000 Głosówka: AI chatGPT: 5.6 Luna: Tak — i po przeczytaniu Twojego pytania do Dolby oraz ich odpowiedzi zmieniłbym trochę sposób patrzenia na ten temat. W Twoim... -
Silas Mariusz napisał nowy temat.Pytanie: Odpowiedź: Case-study @Pbxfxo: Analiza Sonus Faber* + SVS3000 Głosówka: AI chatGPT: 5.6 Luna: Tak — i po przeczytaniu Twojego pytania do Dolby oraz ich odpowiedzi zmieniłbym trochę sposób patrzenia na ten temat. W Twoim... -
Silas Mariusz zareagowałLubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Dyskusja Zanikające pliki usług postawionych w Container station.
tak więc - gdzie każda aplikacja w kontenerze zapisuje dane ? czy ta właśnie ścieżka jest wyciągnięta poza kontener - albo poprzez wolumen albo bind (po chłopsku , do folderu w NASie poza folderem dockera). najczęściej dane znikają bo są zapisane... -
pecet odpowiedział w temacie Dyskusja Zanikające pliki usług postawionych w Container station.tzn. także, że podczas wstępnej konfiguracji Qnap zalecane jest by dysk systemowy znajdował się poza pulą (osobny wolumin). Jeśli tak nie jest to trzeba dodać osobny dysk poza pulą (nowy wolumin) i na nim zapisywać dane z kontenerów. -
Ssmolam odpowiedział w temacie Dyskusja Zanikające pliki usług postawionych w Container station.Masz na myśli fizyczny dysk poza QNAP podłączony do QNAP?