Wpadłem dziś na genialny pomysł wymiany swojego TS-419PII na właśnie coś z HDMI padło na 569 PRO co tym sądzicie warto zainwestować? Głównie będzie pracował jako magazyn do zdjęć i oczywiście filmów. Jak jest z tymi licencjami do kamerek czy to prawda że w 569 będę mógł podłączyć tylko 1 kamerę? w 419 mogłem 4.
Ponoć tylko w profesjonalnej wersji oprogramowania w standard mają działać 4.
Piszę ponoć bo tyle tu wyczytałem.
Piszę ponoć bo tyle tu wyczytałem.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
A czy Microsoft daje kolejny system za free użytkownikom wcześniejszych wersji? 
Ale ja za ten kolejny system płacę kupując nowe urządzenie prawda? A chodzi o to że QUNAP nie jest niestety tanim urządzeniem i za te pieniądze można by utrzymać tą ilość kamer co w starszym modelu (na poziomie = 4). Admin nie broń firmy tylko użytkownikówA czy Microsoft daje kolejny system za free użytkownikom wcześniejszych wersji?![]()
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Gdybym miał się wypowiedzieć to musiałbym zjechać jak po psie te wszystkie firmy z pseudo-monitoringiem i po wszystkich urządzeniach nazywanymi NVR'ami. Zapraszam do kupna oprogramowania NVR od firmy GeoVision na PC/Windows i wtedy będziemy mogli to nazywać monitoring
To jest moje zdanie...
Przez 11 lat używałem karty GV450 i mogę to potwierdzić ale ja za nią płaciłem coś około 4200 zł naście lat do tyłu, teraz przesiadłem się na rejestrację IP na vs-4016u-rp pro i powiem szczerze że mnie nie powaliło z zachwytuGdybym miał się wypowiedzieć to musiałbym zjechać jak po psie te wszystkie firmy z pseudo-monitoringiem i po wszystkich urządzeniach nazywanymi NVR'ami. Zapraszam do kupna oprogramowania NVR od firmy GeoVision na PC/Windows i wtedy będziemy mogli to nazywać monitoringTo jest moje zdanie...
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Ja nie wyobrażam sobie dziś niczego na ARM'ie
Przecież to chodzi jak muł 
jassssne ;-p
sam byłeś zaskoczony gdy popsujka się szybciej przemieliła u mnie niż u Ciebie
umny:
na dokładkę dużo mniej energii pochłania.
sam byłeś zaskoczony gdy popsujka się szybciej przemieliła u mnie niż u Ciebie
na dokładkę dużo mniej energii pochłania.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Ja tych duuuużych sprzętów nie znam, jeżeli funkcjonalność jest odpowiednia do wymagań to czemu nie??
Uuuuuu! No dobra bo wczoraj zamówiłem. Czy 5 dysków to dużo? Raczej chodzi mi o to nieszczęsne HDMI tylko pytanie jak to chodzi z Samsungiem TV bo wiele z 419 musiałem walczyć aby zagadało szczególnie z wyświetlaniem zdjęć ale to już historia pokonałem to
I tu pytanie do (pozwolę sobie po imieniu) do Mariusza bo chyba będzie miał największe doświadczenie jakieś problemy mogą mnie spotkać (np. brak napisów w filmach, wyświetlanie miniatur zamiast zdjęć w pełnej rozdzielczości itp.)
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE