-
S
Dyskusja jDownloader dock problem
...jak instalacja w kontenerze? Na googlu cisza, na yt to samo - tak mało ludzi korzysta z nasa do ściągania z hostingów? Kiedyś w S DSM działała wtyczka pyload i wszystko było jasne a teraz okazuje się że musiałbym skończyć pierwszy rok programowania żeby w ogóle ruszyć z instalacją...- squirrelkuss
- Post #13
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Pyload 0.4.20 - QNAP TS-212P
jak dla mnie to powinno wyglądać tak : /share/MD0_DATA/.qpkg/Entware/Entware.sh sleep 90s <i tutaj polecenie co startuje pyload>- SiewcaRyżu
- Post #21
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
a Pyload mam tutaj: Folder instalacji: /share/MD0_DATA/.qpkg/Entware/share/pyload Folder konfiguracji: /share/MD0_DATA/.qpkg/Pyload Folder pobierania: /share/MD0_DATA/Download- dawide
- Post #20
-
i to raczej jest problem czemu na nowszym firmware to nei działa ja bym opóźnił start PyLoad o 5 - 10 minut i zobaczył czy to pomoże a jeszcze lepiej , załadował samemu Entware (pooglądaj /etc/config/qpkg.conf i zobacz co tam jest startowane)- SiewcaRyżu
- Post #17
-
Restart chwile zajmie. Na wersji 4.3.3 miałem problem z PYLOAD - nie chciał działać Ale może ten nowy by zadziałał na TS-212P Problem jest inny po każdym restarcie nie startuje entware- dawide
- Post #16
-
...z niego : Qnapclub Store: Entware zaloguj sie do ssh qnapa wklep tam opkg update a potem opkg install screen potem wklep screen, odpal tam pyload, opuść screena za pomocą Ctrl-A D (trzymasz Ctrl i A , wciskasz D) wychodzisz z SSH , pyload działa w tle coś się zepsuje z pyload ? odpalasz SSH...- SiewcaRyżu
- Post #7
-
nie wiem jak dodać PYLOAD do autostart.sh ? Ktoś wie ? Nikt nic nie wiem ?- dawide
- Post #6
-
Odpal na screenie. Wiesz jak?- Silas Mariusz
- Post #5
-
A wersja 0.4.20 PYLOAD będzie działała na Firmware 4.3.3 bo tylko taki update mogę zrobić ? Poprzednia wersja nie chciała działać na nowej wersji FIRMWARE dlatego musiałem się cofnąć. ps. Jak zamykam PUTTY przestaje działać PYLOAD- dawide
- Post #3
-
Po zainstalowaniu nowej wersji Pyload nie startuje po włączeniu serwera. Dopiero w Putty trzeba go wystartować Potrafi też się sam zamknąć. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.5 Model serwera: QNAP TS-212P- dawide
- Temat
- color firmware pyload qnapclub screen ts-212p
- Odpowiedzi: 22
-
Dyskusja TS 328 i ..... problemy :(
Coś sie nie wykonuje poprawnie - wrzuć dokładny opis problemu z tym, do wątku JD - zła wersja , masz Realteka a nie Intela podepnij sobie repo Qnapclub Store i wtedy sprawdź czy jest okej. Oszczędza to wielu problemów ! lekko za ciepło , wyjmij jeden dysk i sprawdź.- SiewcaRyżu
- Post #2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
D
Dyskusja TS 328 i ..... problemy :(
...się ale przy próbie instalacji skryptu wyskakuje mi za mało miejsca na dysku? I tak 3 razy i się nie instaluje. 4. Próbowałem wgrać pyload (pyLoad_4.9_x86) i zainstalował się tworzy się skrót uruchamia się ale jak kliknę na skrót to przenosi mnie mnie na osobną stronę i wyskakuje ta strona...- Domell1
- Temat
- dyski seagate temperatury ts-328
- Odpowiedzi: 16
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja pyLoad - gdzie jest katalog pobierania?
...Jest struktura taka sama jak za pomocą TotalCommandera czy FileStation Z kolei zalogować się na 192.168.1.144 port 8001 nie mogę. z poziomu pyLoad w menu konfiguracyjnym wyrzuca mi w Patch absolute: http://192.168.1.144:8001/pathchooser/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/QPyload/CONFIG/ ale tego nie...- Irokez
- Post #3
-
pobierz z serwera za pomocą WinSCP patrz do /share/CACHEDEV_1/.qpkg/Pyload/ i dalej jak masz w linku (pisze z pamięci).- SiewcaRyżu
- Post #2
-
Witam Zainstalowałem pyLoad, uruchomiłem, wsadziłem linki do pobrania i poszedłem spać. Dziś przychodzę i pobrane. Fajnie. W katalogu Download.... którego nie widzę hmmm Świetnie. Jak się dobrać do tych plików lub jak ustawić na normalny folder dostępny z poziomu sieci/ftp/Filestation a nie...- Irokez
- Temat
- download station katalog pyload
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Pyload problem
Nagle pojawił się problem z wtyczkami 05.02.2018 13:25:24 INFO Using home directory: /share/MD0_DATA/.qpkg/pyload/data 702 05.02.2018 13:25:31 ERROR Error importing EventMapper: No module named json 703 05.02.2018 13:25:31 ERROR Error importing ExternalScripts: No module named json 704...- dawide
- Temat
- app center problem pyload
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Download station. Pobieranie np. z rapidu - problem
DS pobiera pliki torrent oraz odnośniki "proste" http, poprzez proste mam na myśli np. superstrona.pl/plik.exe Do pobierania z kont premium polecam JD2, albo Pyload.- _Floyd
- Post #14
-
Archiwum PyLoad i wtyczka NoPremium nie współgrają.
Wersja oprogramowania 4.3.4.0435 Build 20171230 Model serwera: QNAP TS-251 Zainstalowalem PyLoad 0.4.9 z repo w wersji x64. Probuję dodać swoje konto noPremium, ale instrukcja na stronie noPremium pisze o wybraniu Activate na "on". Problem w tym, że nie ma takiej opcji, jak po prostu wybiore ta...- cepeen
- Temat
- pyload
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Wtyczka Rapideo, Pyload 170116 i system 4.3.3.0299
Cześć, Mam ten sam problem z wtyczką. Podpowiesz w jaki sposób rozwiązałeś? KC- Krisou
- Post #7
-
Dyskusja Pyload problem z pluginem UPLOADED
Udałem się na forum pyload i tam znalazłem rozwiązanie problemu- dawide
- Post #3