-
Dyskusja Pyload i podmiana plików
Wchodzisz do Pyload. Klikasz Config > Plugins > Menu > Na liście znajdujesz UpdateManager i wyłączasz aktualizacje :-)- spietrza
- Post #12
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Pliki wgrywasz do katalogu pyload (hoster) przy wyłączonym Pyload. Tylko wcześniej na UpdateManager wyłącz aktualizacje. We wskazanym katalogu masz pliki, które przy kopiowaniu będziesz musiał zastąpić. Jak coś mogę pomóc przez TV lub inny.- spietrza
- Post #10
-
Dostałałem od admina rapideo działającą paczkę wtyczki, tylko nie wiem co teraz z nią zrobić. Jakie pliki skopiować aby to działało spietrza? spieprza to możesz mi napisać co zrobić jak mam tą paczkę pyload "właściwą"? Które pliki trzeba przekopiować?- Maverick23
- Post #9
-
No kiepsko teraz jest z pyload ponieważ aktualna wtyczka do rapid jest walnięta.Musisz pobrać z repozytorium gita bodajże z sierpnia(z telefonu nie mogę linka do wersji podać lol) . Wtedy to będzie działać ale wtedy aktualizacje automatyczne trzeba wyłączyć. Daj znać jak poszło , jeśli szukasz...- spietrza
- Post #6
-
OK. Tylko po w pisaniu loginu i hasła do rapideo w pyload pojawia się error occured. Natomiast w logach: Error importing RapideoPl: No module named misc Pomoże mi ktoś? :)- Maverick23
- Post #3
-
Witajcie, Jak pewnie wiecie autorzy pyload już dawno zawiesili wsparcie dla różnego typu pluginów jak np. Rapideo. Chciałem dlatego podmienić pliki ze starszej paczki, aby te pluginy się pojawiły. Niestety rzadko grzebie przy tym serwerze i mam prozaiczne pytanie :-) ... jak to się logowało na...- Maverick23
- Temat
- app center pliki pyload
- Odpowiedzi: 17
-
Dyskusja Download Station
Np chyba nie, przecież JDownloader też działa na Qnapie i ma wtyczkę Rapidu.net :) Send from IOS with Tapatalk- killjoy
- Post #24
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
...robię tak samo i nie moge tego zrobic a nie wiem gdzie podejrzec wersje mam. Witam Zrobiłem wszystko według opisu restartowałem kilka razy pyload ale pluginu RapiduNET.py nie ma w modules na liscie w pyload jest do wyboru ale nie chce przyjąc konta Bardzo proszę o pomoc o podesłanie plików...- pitates
- Post #23
-
M
Dyskusja Jakich portow uzywa Pyaload?
Jak to jakich ? A on coś hostuje ? Toż to kiedyś była zwykła pobieraczka i ciagnie po takich portach na jakich mu podałeś linki, http/s 80,443 ftp 21 lub cokolwiek innego z linka.- mariuszsal
- Post #3
-
Dyskusja Jakich portow uzywa Pyaload?
Dostep do webpanelu to port 8100, ale jakich portow pyload uzywa 'do pracy' Probuje zlapac ruch i uporzadkowac w Mikrotiku, ale za cholere nie moge namierzyc na jakich portach pyLoad dziala. Wie ktoś i sie podzieli informacja? Pozdrawiam- z-ka
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 2
-
A
Archiwum Pyload 4.9 i hostingi premium - problem ze ściąganiem
Witam wszystkich. Od dawna już używam Pyload na NAS'ie do ściągania plików z serwisów hostingowych. Do tej pory używałem konta premium na serwisie uploaded.net i wszystko działało bardzo dobrze, postanowiłem jednak zmienić hosting z uploaded.net na rapidu.net i od tego zaczęły się moje problemy...- Adam1972
- Temat
- module pyload
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Teraz kilka razy będziesz musiał zresetować Pyload. W prawym górnym rogu pojawi się stosowny komunikat o tym. Jak dojdziesz do sytuacji że żadnych już hostów nie ściąga wtedy możesz działać spokojnie :)- spietrza
- Post #14
-
Czyli masz problem z UpdateManager. Więc musisz pobrać plik z mojego linku podanego u dołu filmu i wgrać go do katalogu /share/CACHEDEV1/.qpkg/pyload Wszystko ładnie w filmie masz krok po kroku przedstawione. Obejrzyj dokładnie jak wgrywam ten plik i gdzie.- spietrza
- Post #8
-
Aż tak ciemny nie jestem tylko nie wiem jak wejść do zawartości programy Pyload, widzę tylko foldery ogólne a systemowych nie.- satoskar
- Post #7
-
Jaki problem z logiem jest ?? Obejrzyj dokładnie mój film. Masz pokazaną instalacje i póżniej po instalacji wchodzę do pyload klikając na ikonę AppCenter. Standardowo jest to http://ipserwera:8000 logowanie admin/admin a następnie po prawej stronie zakładka Logs. Wklej zawartość na forum.- spietrza
- Post #6
-
Jednak problem jest z logiem , nie wiem jak wejść w tego Pyload , nie wiem jak zobaczyć system QNapa od środka .Jestem zielony- satoskar
- Post #5
-
W aplikacji DownloadStation nie ma rapidu dostępnego w systemie QTS. Jeśli zainstalowałeś PyLoad po zainstalowaniu i uruchomieniu musisz chwilę poczekać aby aplikacja po zainstalowaniu pobrała inne serwisy. Możesz interwał aktualizacji zmniejszyć do 1 minuty poprzez wejście do zakładki Plugin i...- spietrza
- Post #4
-
Dyskusja pyLoad konfiguracja, rejestracja
Podłącze się: mam problem z aktualizacją wtyczek pyLoad. W Wątku Rozwiązany - PyLoad - Rapideo.pl pliki jest filmik przedstawiający rozwiązanie, ale link do pliku, który rozwiązuje problem, jest nie aktywny. Pomoże ktoś?- Wezyr
- Post #3
-
Pyload jedyne rozwiązanie dostępne na qnap bez użycia maszyny wirtualnej Jabadabadu- spietrza
- Post #2
-
Witam Poszukuję odpowiedzi: Czy pliki z rapidu.net można pobierać tym programem , lub może jest coś innego do pobierania. Pobieram z catshare.net i nie ma problemu , a rapidu pobiera tylko 15 KB. Może trzeba coś ustawić ? Posiadam TS253 Pro z 4GB ramem. Pozdrawiam- satoskar
- Temat
- download station problem pyload tylko
- Odpowiedzi: 24