-
Pyload (Apache83)
pyLoad was developed to run on NAS, next-gen routers and headless home servers, whatever device able to connect to internet and supporting the Python programming language, so it's available for all kind of operating systems and a wide range of hardware platforms; you can even install on your PC... -
Pyload81
pyLoad was developed to run on NAS, next-gen routers and headless home servers, whatever device able to connect to internet and supporting the Python programming language, so it's available for all kind of operating systems and a wide range of hardware platforms; you can even install on your PC... -
Dyskusja Pyload zmiana ścieżki zapisu
Mam, no ale co tu zmienić na co? #!/bin/sh CONF=/etc/config/qpkg.conf QPKG_NAME="PyLoadNG83" QPKG_ROOT=`/sbin/getcfg $QPKG_NAME Install_Path -f ${CONF}` APACHE_ROOT=`/sbin/getcfg SHARE_DEF defWeb -d Qweb -f /etc/config/def_share.info` export QNAP_QPKG=$QPKG_NAME export QPKG_ROOT export...- paul klacska
- Post #13
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Jest tak: [PyLoadNG83] Status = complete Name = PyLoadNG83 Build = 20231201 Display_Name = PyLoad-NG (Apache83) Version = 0.5.0.3.75 Author = QoolBox QPKG_File = PyLoadNG83.qpkg Date = 2024-12-06 Shell = /share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/PyLoadNG83.sh Volume_Select = 3 Install_Path =...- paul klacska
- Post #7
-
Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam- paul klacska
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 14
-
Dyskusja Przenoszenie
w srode sie do mnie odezwij dodales mnie chyba na FB? pogadamy- Silas Mariusz
- Post #29
-
Dyskusja Przenoszenie
Spróbowałem. Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć? Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i nie widzę go w file station. Z tego co wyczytałem to...- paul klacska
- Post #28
-
Dyskusja Przenoszenie
albo płacisz i masz nadzieje że działa albo uczysz się dockera i masz takie cuś : Wiedza - Qnap TS-233 jak zainstalować pyload- SiewcaRyżu
- Post #24
-
Dyskusja Przenoszenie
To krzyczy, że chce apache83 , a z tego co widzę, to kosztuje to 15 euro. Niby nie wiele, ale jak nie zadziała, to kasa w błoto.🙈- paul klacska
- Post #23
-
Dyskusja Przenoszenie
Zobaczę później. Teraz GP na żużlu.😀- paul klacska
- Post #22
-
Dyskusja Przenoszenie
to nie wiem - wbijaj im na discorda : About us - MyQNAP i niech ci pomogą może z pyload spróbuj ?- SiewcaRyżu
- Post #21
-
Dyskusja Przenoszenie
Jdownloader2. Webserver not enabled. Co robię nie tak?- paul klacska
- Post #14
-
Dyskusja Przenoszenie
JDownloader2 - MyQNAP albo You searched for pyload - MyQNAP- SiewcaRyżu
- Post #13
-
Dyskusja Pyload czy ta się wyłączyć torrent
w klasycznym pyload - wyłaczasz wtyczkę torrent Co mogłeś sam przetestować .. trwa to całe 15 sekund 1713283165- SiewcaRyżu
- Post #2
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Dyskusja Pyload czy ta się wyłączyć torrent
Witam wszystkich. Może to głupie pytanie ale czy w pyload da się całkowicie wyłączyć pobieranie i wysyłanie przez torenta i czy do tego służy wtyczka w konfiguracji o nazwie TORRENT. Z góry dziękuje za normalną konkretną odpowiedz.- GeekeR2
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Wiedza Qnap TS-233 jak zainstalować pyload
a powinno być lscr.io/linuxserver/pyload-ng:latest- SiewcaRyżu
- Post #25
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
i ciekawe czy zmieniłeś kontener na taki wspierany - jeśli chodzi Ci o to jaką aplikacje stworzyłem to proszę tu masz kod version: "3.8" name: pyload services: pyload: image: lscr.io/linuxserver/pyload container_name: pyload restart: unless-stopped environment: -...- GeekeR2
- Post #24
-
@GeekeR2 Zacznij komentować fragmenty kodu/logów łatwiej przeglądać wątek. Katalog `/app/pyload' <- tam znajduje się skrypt którego szukasz (oczywiście w kontenerze)- 0.1+0.2!==0.3
- Post #20
-
primo .. ta wersja kontenera jest niewspierana - trzeba używać GitHub - linuxserver/docker-pyload-ng secundo - a co do usera raczej musisz to wykonać w kontenerze, a nie na qnapie ? docker exec -it pyload /bin/bash (zakładając że kontener nazywa się pyload) i dopiero w środku polecenie wyżej ...- SiewcaRyżu
- Post #15
-
Witam jeszcze raz kolegę 3Qn mam do Ciebie jeszcze jedno małe pytanie czy może wiesz jak zmienić albo dodać użytkownika w pyload bo użyłem przez putty SSH takiej komendy python pyLoadCore.py -u w sumie taka jest podana na stronie pyload w sekcji Administration i po wpisaniu tego wyskoczyło mi...- GeekeR2
- Post #14