1. QNAP

Pyload (Apache83)

pyLoad was developed to run on NAS, next-gen routers and headless home servers, whatever device able to connect to internet and supporting the Python programming language, so it's available for all kind of operating systems and a wide range of hardware platforms; you can even install on your PC...
  2. QNAP

Pyload81

pyLoad was developed to run on NAS, next-gen routers and headless home servers, whatever device able to connect to internet and supporting the Python programming language, so it's available for all kind of operating systems and a wide range of hardware platforms; you can even install on your PC...
  3. paul klacska

Dyskusja Pyload zmiana ścieżki zapisu

Mam, no ale co tu zmienić na co? #!/bin/sh CONF=/etc/config/qpkg.conf QPKG_NAME="PyLoadNG83" QPKG_ROOT=`/sbin/getcfg $QPKG_NAME Install_Path -f ${CONF}` APACHE_ROOT=`/sbin/getcfg SHARE_DEF defWeb -d Qweb -f /etc/config/def_share.info` export QNAP_QPKG=$QPKG_NAME export QPKG_ROOT export...
  4. paul klacska

Jest tak: [PyLoadNG83] Status = complete Name = PyLoadNG83 Build = 20231201 Display_Name = PyLoad-NG (Apache83) Version = 0.5.0.3.75 Author = QoolBox QPKG_File = PyLoadNG83.qpkg Date = 2024-12-06 Shell = /share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/PyLoadNG83.sh Volume_Select = 3 Install_Path =...
  5. paul klacska

Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam
  6. Silas Mariusz

Dyskusja Przenoszenie

w srode sie do mnie odezwij dodales mnie chyba na FB? pogadamy
  7. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Spróbowałem. Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć? Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i nie widzę go w file station. Z tego co wyczytałem to...
  8. SiewcaRyżu

Dyskusja Przenoszenie

albo płacisz i masz nadzieje że działa albo uczysz się dockera i masz takie cuś : Wiedza - Qnap TS-233 jak zainstalować pyload
  9. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

To krzyczy, że chce apache83 , a z tego co widzę, to kosztuje to 15 euro. Niby nie wiele, ale jak nie zadziała, to kasa w błoto.🙈
  10. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Zobaczę później. Teraz GP na żużlu.😀
  11. SiewcaRyżu

Dyskusja Przenoszenie

to nie wiem - wbijaj im na discorda : About us - MyQNAP i niech ci pomogą może z pyload spróbuj ?
  12. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Jdownloader2. Webserver not enabled. Co robię nie tak?
  13. SiewcaRyżu

Dyskusja Przenoszenie

JDownloader2 - MyQNAP albo You searched for pyload - MyQNAP
  14. SiewcaRyżu

Dyskusja Pyload czy ta się wyłączyć torrent

w klasycznym pyload - wyłaczasz wtyczkę torrent Co mogłeś sam przetestować .. trwa to całe 15 sekund 1713283165
  15. GeekeR2

Dyskusja Pyload czy ta się wyłączyć torrent

Witam wszystkich. Może to głupie pytanie ale czy w pyload da się całkowicie wyłączyć pobieranie i wysyłanie przez torenta i czy do tego służy wtyczka w konfiguracji o nazwie TORRENT. Z góry dziękuje za normalną konkretną odpowiedz.
  16. SiewcaRyżu

Wiedza Qnap TS-233 jak zainstalować pyload

a powinno być lscr.io/linuxserver/pyload-ng:latest
  17. GeekeR2

i ciekawe czy zmieniłeś kontener na taki wspierany - jeśli chodzi Ci o to jaką aplikacje stworzyłem to proszę tu masz kod version: "3.8" name: pyload services: pyload: image: lscr.io/linuxserver/pyload container_name: pyload restart: unless-stopped environment: -...
  18. 0.1+0.2!==0.3

@GeekeR2 Zacznij komentować fragmenty kodu/logów łatwiej przeglądać wątek. Katalog `/app/pyload' <- tam znajduje się skrypt którego szukasz (oczywiście w kontenerze)
  19. SiewcaRyżu

primo .. ta wersja kontenera jest niewspierana - trzeba używać GitHub - linuxserver/docker-pyload-ng secundo - a co do usera raczej musisz to wykonać w kontenerze, a nie na qnapie ? docker exec -it pyload /bin/bash (zakładając że kontener nazywa się pyload) i dopiero w środku polecenie wyżej ...
  20. GeekeR2

Witam jeszcze raz kolegę 3Qn mam do Ciebie jeszcze jedno małe pytanie czy może wiesz jak zmienić albo dodać użytkownika w pyload bo użyłem przez putty SSH takiej komendy python pyLoadCore.py -u w sumie taka jest podana na stronie pyload w sekcji Administration i po wpisaniu tego wyskoczyło mi...