-
Dyskusja Problem z najnowsza wersja
Witam. Po aktualizacji programu do najnowszej wersji mam 2 problemy - w apce na dole caly czas jest wykrzyknik ze stan portu jest nieznany, na trackerach pokazuje ze jestem dostepny i wszystko ogolnie dziala. - torrenty z ratio powyzej 1 sa zatrzymane, po uruchomieniu po minucie sie zatrzymuja...- Roxbox
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 13
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja TS-251D Nie mozna zamontowac dysku..
Zmienilem dysk na nowy a ten ktory wyjalem wsadzilem w kieszen i podlaczylem pod usb ale system go nie widzi. To byl dysk tylko z plikami. W pamieci masowej pokazuje tylko tak. Co sie stalo ? nie mam dostepu do plikow, co mam zrobic ?- Roxbox
- Temat
- ts-251d
- Odpowiedzi: 6
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Niedostepny po aktualizacji
Witam. Zrobilem aktualizacje systemu i rtorrenta i na trackerach zrobilem sie niedostepny. Nic nie bylo zmieniane w qnapie, rtorencie i ruterze. Porty w ustawieniach rtorrenta bez zmian. NIe posiadam firewala w qnapie. CO sie stalo ?- Roxbox
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 15
-
Dyskusja Logowanie do Rtorrent
Witam. Mam problem z zalogowaniem sie do klienta. Kilka miesiecy bylem zalogowany caly czas i po reinstalcji systemu nie mam pojecia ( starosc czy co ) jakimi danymi trzeba sie na klienta zalogowac. Probuje tymi co na NASa ale nie wchodza, podpowiedzcie co trzeba zrobic i nie smiejsce sie za...- Roxbox
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja 251D po aktualizacji nie ma dostepu do sieci
Witam. Zrobilem update systemu i po restarcie nie ma dostepu do sieci. W zakladce siec i przelacznik mam kreski. NIc nie grzebalem nie ustawialem po prostu nie ma. Co sie stalo jak to naprawic ?- Roxbox
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 57
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Pomoc (warn) rtorrent: Unable to map port(s) with NAT-PMP:.....
Hej Dzis dostalem takie info w logach i nie wiem dlaczego. Nic nie robilem, zmienialem. Porty przekierowane,wszedzie dostepny hmm- Roxbox
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 3
-
Dyskusja Jaki dysk do TS-251D
Hej. Chce kupic odpowiedni dysk. Na stronie mam kompatybilne ale nie wiem ktory wybrac. Podobno Ironwolf sa glosne . Nas stoi w sypialni i nie chcialbym zeby mi spac nie dawal. Dysk bedzie tylko pod torrenty. System mam na 870 EVO.- Roxbox
- Temat
- ts-251d
- Odpowiedzi: 22
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Pomoc Wolne pobieranie i praktycznie brak wysylania TS-251D
Witam. Posiadam lacze 1GB/40MB UPC. Jestem dostepny na prywatnych trackerach ale mam bardzo slabe pobieranie max 40MiB a wysylanie max 300KiB. Nie wiem czemu . Ustawienia mam default po instalacji klienta.- Roxbox
- Temat
- ts-251d
- Odpowiedzi: 41
-
Dyskusja Ts-251 zawieszony
Witam Dzis nagle NAS sie powiesil i nic nie da sie z nim zrobic. W systemie nic sie nienuruchamia i rtlko komunikaty ze sie nie dalo albo za dlugo czekal i nic z tego. resstartu nie da sie zrobic z systemu tylko klawisz na sprzecie dziala . Diody swieca sie normlanie jakby wsztsko dzialalo...- Roxbox
- Temat
- mojego ts-251 wysłane zrobić
- Odpowiedzi: 20
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu