1. Roxbox

Dyskusja Problem z najnowsza wersja

Witam. Po aktualizacji programu do najnowszej wersji mam 2 problemy - w apce na dole caly czas jest wykrzyknik ze stan portu jest nieznany, na trackerach pokazuje ze jestem dostepny i wszystko ogolnie dziala. - torrenty z ratio powyzej 1 sa zatrzymane, po uruchomieniu po minucie sie zatrzymuja...
  2. Roxbox

Dyskusja TS-251D Nie mozna zamontowac dysku..

Zmienilem dysk na nowy a ten ktory wyjalem wsadzilem w kieszen i podlaczylem pod usb ale system go nie widzi. To byl dysk tylko z plikami. W pamieci masowej pokazuje tylko tak. Co sie stalo ? nie mam dostepu do plikow, co mam zrobic ?
  3. Roxbox

Dyskusja Niedostepny po aktualizacji

Witam. Zrobilem aktualizacje systemu i rtorrenta i na trackerach zrobilem sie niedostepny. Nic nie bylo zmieniane w qnapie, rtorencie i ruterze. Porty w ustawieniach rtorrenta bez zmian. NIe posiadam firewala w qnapie. CO sie stalo ?
  4. Roxbox

Dyskusja Logowanie do Rtorrent

Witam. Mam problem z zalogowaniem sie do klienta. Kilka miesiecy bylem zalogowany caly czas i po reinstalcji systemu nie mam pojecia ( starosc czy co ) jakimi danymi trzeba sie na klienta zalogowac. Probuje tymi co na NASa ale nie wchodza, podpowiedzcie co trzeba zrobic i nie smiejsce sie za...
  5. Roxbox

Dyskusja 251D po aktualizacji nie ma dostepu do sieci

Witam. Zrobilem update systemu i po restarcie nie ma dostepu do sieci. W zakladce siec i przelacznik mam kreski. NIc nie grzebalem nie ustawialem po prostu nie ma. Co sie stalo jak to naprawic ?
  6. Roxbox

Pomoc (warn) rtorrent: Unable to map port(s) with NAT-PMP:.....

Hej Dzis dostalem takie info w logach i nie wiem dlaczego. Nic nie robilem, zmienialem. Porty przekierowane,wszedzie dostepny hmm
  7. Roxbox

Dyskusja Jaki dysk do TS-251D

Hej. Chce kupic odpowiedni dysk. Na stronie mam kompatybilne ale nie wiem ktory wybrac. Podobno Ironwolf sa glosne . Nas stoi w sypialni i nie chcialbym zeby mi spac nie dawal. Dysk bedzie tylko pod torrenty. System mam na 870 EVO.
  8. Roxbox

Pomoc Wolne pobieranie i praktycznie brak wysylania TS-251D

Witam. Posiadam lacze 1GB/40MB UPC. Jestem dostepny na prywatnych trackerach ale mam bardzo slabe pobieranie max 40MiB a wysylanie max 300KiB. Nie wiem czemu . Ustawienia mam default po instalacji klienta.
  9. Roxbox

Dyskusja Ts-251 zawieszony

Witam Dzis nagle NAS sie powiesil i nic nie da sie z nim zrobic. W systemie nic sie nienuruchamia i rtlko komunikaty ze sie nie dalo albo za dlugo czekal i nic z tego. resstartu nie da sie zrobic z systemu tylko klawisz na sprzecie dziala . Diody swieca sie normlanie jakby wsztsko dzialalo...