U
No też mi się tak wydawało, ale zmyliło mnie to Twoje zdanie "masz jedno GUI do wszystkiego". Odebrałem to jako argument, że w "starym" 253 PRO jest jakiś inny system, albo inne zasady tworzenia kont, instalowania aplikacji etc., w porównaniu do np. 251A.
Ja to odebrałem tak, że pojawią się zarzuty, dlaczego nie chcesz Twojego "emeryta" zamienić na coś nowszego. Odebrałem to tak, że PRO wymaga jakiś "kombinacji" a na np. 251A poradzi sobie każdy laik.patrząc na mojego ts-453 PRO - to emeryt - są lepsze modele na rynku, ale ma tyle mocy że nawet nie będę go zmieniał! Nie ma nic w ofercie co może się z nim mierzyć ( patrząc w na pieniądze ...).
Zaraz wpadnie @Silas Mariusz i powie - no ale co z wygodnictwem - masz jedno GUI do wszystkiego , ja odpowiem - Si, jestem dużym chłopcem - dam rade - zresztą - znasz mnie xD
@killjoy a jak to się przekłada na normalne użytkowanie?
Czyli, że 253 PRO od czerwca 2019 nie będzie już wspierane, czyli np. nie będzie na niego nowej wersji QTSa?
Stan pomocy technicznej produktu :: QNAPA gdzie można znaleźć w necie takie info które QNAPy do kiedy będą miały wsparcie? Jest to gdzieś oficjalnie publikowane?