Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam Karol,
Doker - (nie udało mi się poprawnie uruchomić żadnego obrazu ) jedne nie uruchamiały się w ogóle drugie "rzygały" błędami pozostałe niby wstały kontener logował start bazy i rozpoczęcie nasłuchiwania jednak porty 8080 (apex) 1521 (sql-client) milczały (oczywiście po forward-ach lub wersji NAT). W co drugim udostępnionym obrazie Oracle-XE można doczytać o problemach albo że apex (web panel) nie działa to że baza nie zapisuje danych i po restarcie trzeba stawiać odnowa sic! (co dziwne na kompie instalacja w docker-ze u mnie działała swego czasu bez problemu).
Nic nie stoi na przeszkodzie aby jako kontenera aplikacji użyć LXC wydaje mi się że obrazy te są lżejsze aniżeli LinuxStation ale już mi się nie chce tego robić bo bazę potrzebuję jedynie na cele edukacyjne i to jeszcze nie dla siebie przez jakiś krótki okres.