- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
Bardzo prosto zgodnie z poleceniami na stronie Docker Hub Teraz tylko nie wiem jak edytować plik online na serwerze. Na razie wpadłem na pomysł by go pobrać na komputer edytować w notatniku i potem wrzuć go w to samo miejsce. Ale to jest czasochłonne i męczące.
super - wiem którego obrazu użyłeś:
Tam są zmienne - co dałeś zamiast </path/to/smokeping/config> ?
Tam są zmienne - co dałeś zamiast </path/to/smokeping/config> ?
To w czym masz problem to ci powiem ale kto odpowie na moje pytanie i potem twoje.
Użyłem obrazu z Container Station o największej popularności potem dostosowałem go tworząc foldery poprzez file station i odwołując się do nich przy instalacji
jedyne co dodałem jeszcze to swój czas bo domyślnie był dla rejonu Anglii
oraz ograniczyłem zużycie do minimum przez kontener bo jeszcze nie dokupiłem pamięci ram
I teraz mam problem z edytowaniem tego pliku bo w nim jest spis serwerów do edytowania
Użyłem obrazu z Container Station o największej popularności potem dostosowałem go tworząc foldery poprzez file station i odwołując się do nich przy instalacji
jedyne co dodałem jeszcze to swój czas bo domyślnie był dla rejonu Anglii
oraz ograniczyłem zużycie do minimum przez kontener bo jeszcze nie dokupiłem pamięci ram
I teraz mam problem z edytowaniem tego pliku bo w nim jest spis serwerów do edytowania
Załączniki
sprawa jest prosta - sprawdź czy mozesz zainstalowac Text Editor:Using Text Editor
jak możesz i działa - to odpalasz Text Editor, wskazujesz mu plik Targets i tyle w temacie
nie zapomnij edytować przy wyłączonym smokeping
od biedy włącz sobie SSHa, zaprzyjaźnij z WinSCP i możesz edytować do woli xDD
jak możesz i działa - to odpalasz Text Editor, wskazujesz mu plik Targets i tyle w temacie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sprawa jest prosta - sprawdź czy mozesz zainstalowac Text Editor:Using Text Editor
Spoko tylko jak po ssha dostać się do konkretnego folderu ?? NA razie edytuje poprzez Text Edition
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
a nie lepiej jak zaczniesz odpowiadać na cudze pytania? przeciez to Ty masz problem nie myTo w czym masz problem to ci powiem ale kto odpowie na moje pytanie i potem twoje.
Brak uszanowania na forum.
Powiem ci tak skoro ty miałeś problem ze smokeping a ja kontenerów uczę się od 2 dni
W pierwszy dzień był smoke ping oraz open speedtest w drugi smoke ping.
Myślę co jeszcze zrobić na serwerze.
On miał problem ze smokeping ja tylko z edytowaniem
W pierwszy dzień był smoke ping oraz open speedtest w drugi smoke ping.
Myślę co jeszcze zrobić na serwerze.
Połączono posty:
a nie lepiej jak zaczniesz odpowiadać na cudze pytania? przeciez to Ty masz problem nie my
On miał problem ze smokeping ja tylko z edytowaniem
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
ahahahahaPowiem ci tak skoro ty miałeś problem ze smokeping