Witam wszystkich i proszę o pomoc.
W Container Station z niewiadomych dla mnie powodów utraciłem możliwość przypisywania punktów montowania.
W miejscu przypisywania "Volume from host" > "Host Path" widoczne jest tylko nazwa serwera i przycisk do odświeżania który nic nie daje. Nic tam nie da się zrobić, nic nie da się dopisać.
Co próbowałem:
- zmiana przeglądarki włącznie ze zmianą komputera.
- odinstalowanie "Container Station" i ponowna instalacja.
- restart serwera
- instalacja różnych dockerów (w każdym przypadku to samo)
- zauważyłem że w oknie eksportu też nie widzi zawartości serwera.
Co mogę dodać:
- kiedyś działało bez żadnego problemu. Chciałem jedną rzecz zaktualizować, usunąłem ją i nie byłem już w stanie przywrócić.
- nie wiem kiedy mogło to nastąpić. Aktualizuję sprzęt na bieżąco. A nie często korzystam z "Container Station"
- dostęp do plików/katalogów serwera w pozostałych miejscach działa bez problemu.
Poniżej zrzut jak to wygląda:
Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.1 Build 20200214
Model serwera: QNAP TS-253Be
Container Station: V2.0.957 (2019/11/27)
W Container Station z niewiadomych dla mnie powodów utraciłem możliwość przypisywania punktów montowania.
W miejscu przypisywania "Volume from host" > "Host Path" widoczne jest tylko nazwa serwera i przycisk do odświeżania który nic nie daje. Nic tam nie da się zrobić, nic nie da się dopisać.
Co próbowałem:
- zmiana przeglądarki włącznie ze zmianą komputera.
- odinstalowanie "Container Station" i ponowna instalacja.
- restart serwera
- instalacja różnych dockerów (w każdym przypadku to samo)
- zauważyłem że w oknie eksportu też nie widzi zawartości serwera.
Co mogę dodać:
- kiedyś działało bez żadnego problemu. Chciałem jedną rzecz zaktualizować, usunąłem ją i nie byłem już w stanie przywrócić.
- nie wiem kiedy mogło to nastąpić. Aktualizuję sprzęt na bieżąco. A nie często korzystam z "Container Station"
- dostęp do plików/katalogów serwera w pozostałych miejscach działa bez problemu.
Poniżej zrzut jak to wygląda:
Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.1 Build 20200214
Model serwera: QNAP TS-253Be
Container Station: V2.0.957 (2019/11/27)