Udzielamy pomocy Dysk WD RED głośna praca tylko w NAS

Discussion in 'Macierz oraz woluminy dyskowe' started by zelo66, May 22, 2016.

Register FREE now for increased access

Already registered?

Log in or Sign up

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club's content is only available to our members. Register now to access our content and start discussing with other people in our forums. Plus you can:
  • Like interesting posts
  • Watch threads and receive frequent updates via email
  • Exchange messages with other members in private conversations
Sign up now!
 
  1. zelo66
    Offline

    zelo66 Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    7
    Local Time:
    3:36 PM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    HS-251
    Ethernet:
    1 GbE
    HS-251 1 GbE
    Witam was serdecznie. Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem QNAPA 251+. Po włożeniu do niego mojego dysku WD RED 2 TB, przy formacie ............ ............ .......... .... .. .... ...... ...... ........ ............ ........ .... ... .... ....... .. .... ......... ...... . ...... ............ ............... ..... ......... .... ... ......... .......... . .......... . ... ..... . ... ........ ........... ......... ........... .. ... ......... .......... ...... . .......... ......... ...... .............. .... .. ...... .... .......... ............ ........ ......... .. ..... ........ ......... .... ........ ......... ........ ......... ......... ......... .. . ..... ............. .. ... .. ................. ..... .... ....... ... . ... ....... .................. ..... ..... ...... ... ........ ........ . ... ........................... . ...... ..... .... ....... .........