Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam..
staram sie uruchomic FTP w taki sposob , aby moj klient po zalogowaniu sie wszedl tylko do swojek "koperty", ale zawsze oprucz jego pokazuja sie wszystkie inne z servera... co i jak mam zrobic?? a moze sie nieda??
Sprawdz jakie dajesz uprawnienia do katalogow. Jesli chcesz aby uzytkownik nie mogl sie przemieszczac pomiedzy katalogami musisz ustawic na wyzszy brak dostepu i na katalog dla niego pelny dostep.
Ok zalapalem
Udalo mi sie zrobic , ze wszystkie oryginalne karpety znikly i niepokazuja sie, ale te stworzone przezemnie po wejsciu na ftp pokazuja sie aczkolwiek jak nanie klikniesz , to informuje ze niema do niej dostepu... mozna to tak ustawic zeby te tez zniknely??
sorry ..
No wiec tak to umnie jest.. Qnap ma zalozne automatycznie przez system te koperty:
Public
Qdownload
Qmultimedia
Qusb
Qweb
Ja dolozylem nowe o nazwie "carpeta red" i "klient" we wszystkich kopertach dodalem nowego klienta ustawiajac ze ma zabronione wejscie do tych kopert za wyjatkiem tej nowej "klient". Poczym wchodze przez ftp i pokazuja mi sie dwie koperty jedna ta klienta i druga "carpeta de red" do ktorej niepozwala mi wejsc. reszta kopert po prost niepokazuje sie, moje pytanie to: dlaczego ta druga koperta zrobiona przezemnie i ustawiona tak jak te zrobione przez system niezniknela? tylko nadal sie pokazuje tyle ze bez prawa do jej otworzenia.. Chialbym aby ona takze zniknela..