Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam, za kilka dni stanę się posiadaczem QNAP TS-253PRO. Bardzo cieszę się z tego faktu. Liczę, że będę mógł się podzielić w przyszłości zdobytym doświadczeniem w obszarze serwerów NAS marki QNAP.
Póki co, prawdopodobnie będę się zwracać do Was głównie z pytaniami
Ale w końcu - kto pyta, nie błądzi, dziękuję z góry za pomoc.
PS. Dlaczego nie jestem w stanie ustalić z listy rozwijanej w profilu mojego serwera, tzn. QNAP TS-253PRO?
Po kilku miesiącach mogę stwierdzić, że serwer NAS spełnia moje oczekiwania. Jeszcze nie udało mi się pokonfigurować wszystkiego pod siebie, ale pomału, pomału jest coraz lepiej
Każde zrobione zdjęcie telefonem komórkowym przesyła się na mój serwer, korzystam z fengoffice do porządkowania swoich dokumentów, po zrobieniu zdjęć staram się je wrzucać na serwer, w którym mam dwa dyski, będące swoim lustrzanym odbiciem. Za pośrednictwem Qget wydaje dyspozycje do pobierania interesujących mnie plików.
Zacząłem niedawno korzystać z KODI i gdy uda mi się posprzątać cały bajzel, to będę szczęśliwym posiadaczem bibliotek multimedialnych.
Dziękuję za pomoc forumowiczów