- 5 Kwiecień 2008
- 10 209
- 4 757
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Poziom istotności Data Godzina Użytkownicy Źródło IP Aplikacja Kategoria Zawartość
Informacja 2020/07/19 11:36:33 System 127.0.0.1 App Center App Status Change [App Center] Stopped Media Streaming Add-on.
Informacja 2020/07/19 11:36:33 System 127.0.0.1 App Center App Status Change [App Center] Stopped Media Streaming Add-on.
Puściłem ticket do supportu w tej sprawie. Niestety zdalne łączenie się nie powiodło. Zgłosili do do działu technicznego.
Jest już fix. Trzeba zainstalować aktualizację z appcenter 
Dzień dobry, Problem został rozwiązany, proszę wykonać aktualizację z poziomu AppCenter
Możecie zapisać zmiany przeglądania? Ustawiam żeby wyświetlało nazwy jak nazwy plików, biore zapisz i nie przyjmuje mi tych zmian. Wraca do domyślnego: "using embedded information"
Możecie zapisać zmiany przeglądania? Ustawiam żeby wyświetlało nazwy jak nazwy plików, biore zapisz i nie przyjmuje mi tych zmian. Wraca do domyślnego: "using embedded information"
1. wykasować Media streaming add-on.
2. wylączyć serwer dlna
3. wlączyć serwer dlna
4. zainstalować Media streaming add-on
Po aktualizacji Multimedia Console do 1.1.4 znów nie działa.
Teraz zmiany w Multimedia nie są przyjmowane i przy próbie zmiany soft wisi
Brak sił
Update: Ewidentnie problem jest z Multimedia Console - nie da się nic zmienić w tej apce.
Silas Mariusz help 
Teraz zmiany w Multimedia nie są przyjmowane i przy próbie zmiany soft wisi
Brak sił
Update: Ewidentnie problem jest z Multimedia Console - nie da się nic zmienić w tej apce.