- 9 Październik 2019
- 753
- 410
- 195
- Odznaki
- 123
- QNAP
- TS-x73A
- Ethernet
- 1 GbE
Restart nie pomaga, wybranie interfejsu rowniez,choc byl dobry. NIe wiem co jeszcze moge zrobic
Logi ? tzn chodzi o dziennik w kliencie ? jesli tak to zero info.a co na to logi rtorrenta ?
Ktory sobie zyczycie. Ja sie na tym nie znamLogi są w Rdownload/logs ale który plik nie wiem.
Załączniki
tylko otwórz go notatnikiem, znajdź swój adres IP/nazwę myqnapcloud i zamień na XXX (anonimizacja w wersji dla ubogich
Przy kazdym torencie mam to zmieniac ?![]()
tylko otwórz go notatnikiem, znajdź swój adres IP/nazwę myqnapcloud i zamień na XXX (anonimizacja w wersji dla ubogich).
Silas Mariusz - a nie myślałeś żeby nie zrobić anonimizacji logów ? jakiś przełącznik czy coś ?
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
a porty są poprawnie przekierowane?na trackerach zrobilem sie niedostepny
bo bycie niedostepnym na trackerach oznacza, ze nie mozna sie do Ciebie dobic
tak. Bylo wszystko w porzadku do czasu updatu. Dodatkowo zauwazylem ze czasami robie sie na zielono w kliencie i na trackerach ale potem znow na czerwono. Na Stronie gdze mozna sprawdzic porty, raz pokazuje ze otwarty a raz ze zamkniety
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
no tzn ze masz cos nie tak z routeremtak. Bylo wszystko w porzadku do czasu updatu. Dodatkowo zauwazylem ze czasami robie sie na zielono w kliencie i na trackerach ale potem znow na czerwono. Na Stronie gdze mozna sprawdzic porty, raz pokazuje ze otwarty a raz ze zamkniety