Rozwiązany Plex w UK

Dyskusja w 'Stacja multimedialna, zdjęć i muzyki' rozpoczęta przez użytkownika CasperPL, 6 Luty 2019.

Ładowanie...
Tagi:
  1. CasperPL
    Offline

    CasperPL Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    9 Marzec 2018
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    218+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Witam

    Zapytanie pozwól moj NAS w PL przesyłanie do moim koleżanka na Plex w UK jest bezpieczny?
     
  2. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Dołączył:
    6 Luty 2011
    Wiadomości:
    1 223
    Miejscowość:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +108 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Synology:
    Miałem kiedyś
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Tak samo jak wszystko inne. Zawsze możesz wrzucić na NAS stworzony przez Ciebie VPN i wtedy łączenie się z Plex będzie bezpieczniejszym rozwiązaniem.
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 853
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +1 518 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Twoj sex jest bezpieczena Twoja kolezanka z UK.
    :lol:
     
  4. CasperPL
    Offline

    CasperPL Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    9 Marzec 2018
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    218+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    hehehe. tylko zapytałem dowie się, muszę zainstaluj nasze VPN nas czy ona?
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 853
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +1 518 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Jak Twoja dobra kolezanka to nie musicie nic instalowac :D
    Mozecie bez zabezpieczen :D
     
    • Wygrany! Wygrany! x 1
  6. CasperPL
    Offline

    CasperPL Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    9 Marzec 2018
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Synology:
    218+
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    na pewno bedzie ok ?
     
  7. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Dołączył:
    6 Luty 2011
    Wiadomości:
    1 223
    Miejscowość:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    02:13
    Oceny:
    +108 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Synology:
    Miałem kiedyś
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Dodaj ją do znajomych w Plex i niech korzysta.