Witam, po zainicjowaniu serwera TS-431K i wgraniu aktualizacji 5.0.1.2376 po pierwszym zalogowaniu, system prosi o zmianę hasła. Przy każdej próbie dostaję komunikat: Zmiana hasła użytkownika nie powidła się.
jak próbujesz przez QFindera jest tak samo ?
I'm unable to log in to QTS and the password reset does not work. What can I do?
Połączono posty:
I'm unable to log in to QTS and the password reset does not work. What can I do?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale ja wpisuję hasło po zresetowaniu.
jeszcze raz: loguję się przez przeglądarkę na konto Admin i hasło (hasło domyślne po resecie) przechodzi ale od razu prosi o zmianę, której nie mogę zrobić bo wyskakuje komunikat: Zmiana hasła użytkownika nie powidła się.
Próbuję zalogować się do QFindera hasłem jw. i komunikat: Błąd logowania.
Połączono posty:
jeszcze raz: loguję się przez przeglądarkę na konto Admin i hasło (hasło domyślne po resecie) przechodzi ale od razu prosi o zmianę, której nie mogę zrobić bo wyskakuje komunikat: Zmiana hasła użytkownika nie powidła się.
Próbuję zalogować się do QFindera hasłem jw. i komunikat: Błąd logowania.
weź zaincjuj nasa na innym dysku , jeśli się to powtórzy , to raczej bubel w nasie -> ticket do qnapa przez stronę WWW Portal serwisowy - QNAP
tak wiem.
Wypiąłem 3 dyski. Zmieniłem komputer i przeglądarkę i poszło.
Dzięki za info
Połączono posty:
Wypiąłem 3 dyski. Zmieniłem komputer i przeglądarkę i poszło.
Dzięki za info
wyłącz nasa - wyjmij obecne dyskijak mogę zainicjować nas na innym dysku?
włóż ten jeden pusty dysk , włącz nasa , przejdź procedure instalacji z qfinderem
A ja walczę od kilku dni nie idzie zmienić hasła wyłączyłem Qnap wyciągiem dysk włączyłem zalogowałem się i jak włożyłem dysk znowu chce prosi mnie o zmianę hasła która się kończy niepowodzeniem 
brak związku z tematem ? opisałes tryb recovery .. i on hasła nie zmieni.A ja walczę od kilku dni nie idzie zmienić hasła wyłączyłem Qnap wyciągiem dysk włączyłem zalogowałem się i jak włożyłem dysk znowu chce prosi mnie o zmianę hasła która się kończy niepowodzeniem![]()