M
mariuszsal
Guest
S
Swierszcz333
Guest
M
mariuszsal
Guest
Właśnie śledziłem ten temat. Bo coś marudzili, że wersja E niby miała być, ale widzę dotarły prawidłowe bo jest wysyp 212P
Jak tam jest z gwarancją ? Można pchnąć to do EPA, czy bujamy się po EU ?
Jak tam jest z gwarancją ? Można pchnąć to do EPA, czy bujamy się po EU ?
Tia, też dla siebie kupiłem sztukę za 425zl. A tu proszę wysyp handlarzy. Teraz wiem dlaczego ibood miał kłopot z realizacją. Rzuciło się więcej ludzi (handlarzy) niż się spodziewali.
M
mariuszsal
Guest
Jakiego cwaniactwa? Pracujecie w Urzędzie Skarbowym ? 
Kupił (poniósł ryzyko inwestycyjne) i sprzedaje licząc na zarobek. To się nazywa wolny rynek.
A co do realizacji. Jeśli sprzedający (ibood) sprzedał 200 sztuk to tyle powinien dostarczyć, niezależnie czy do jednego czy do dwustu kupujących.
Kupił (poniósł ryzyko inwestycyjne) i sprzedaje licząc na zarobek. To się nazywa wolny rynek.
A co do realizacji. Jeśli sprzedający (ibood) sprzedał 200 sztuk to tyle powinien dostarczyć, niezależnie czy do jednego czy do dwustu kupujących.
.......
Powinien i zrealizował lecz pewnie ilość założona była niższa i przez takich handlarzy zainteresowanie wzrosło pewnie na tyle, że ibood czekał na dodatkową realizację od producenta. Przez to nie dostałem towar pod choinkę
M
mariuszsal
Guest
OK, zgodzę się z tobą. Mieszkania w Warszawie i Qnapy powinny mieć odgórnie ustaloną cenę. I maksymalne po jednej sztuce na osobę.
Jakiego cwaniactwa? Pracujecie w Urzędzie Skarbowym ?
Nic dodać, nic ująć
Odnośnie cwaniactwa - zapraszam do zapoznania się z definicją: cwaniactwo – Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik
Nie widzę tu radzenia sobie kosztem innych. Sprzęt zakupiony taniej, oferowany drożej nieco, lecz ciągle taniej niż regularna cena.
Tak więc nie offtopując więcej zapraszam do zakupu zainteresowanych
http://olx.pl/oferta/qnap-ts-212p-nas-2xhdd-8tb-2xusb3-0-nowy-gw-2lata-CID99-ID8meAN.html
Update, tym razem aukcja, zapraszam:
QNAP TS-212P NAS 2xHDD 8TB 2xUSB3.0 nowy GW-2lata (4971988995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Update2, kolejna sztuka na sprzedaż, tym razem od 1zł bez minimum:
QNAP TS-212P NAS 2xHDD 8TB 2xUSB3.0 nowy GW od1zł (4995180917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zapraszam i pozdrawiam