Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Jak można zrobić aby pobierane pliki przez rtorrent zapisywały się na wolumen 2? Katalogu download nie da się w całości przenieść z wolumen 1 na wolumen 2. Jak pozmieniałem w ustawieniach ścieżki rtorrent to tak namieszało się że nie działa, więc na razie usunąłem i czekam na pomoc.
Wersja oprogramowania Firmware:4.2.2 Build 20160414 Model serwera: QNAP TVS-671
Pamiętaj, że panel w ustawień, który napisałem jestem panelem ustawień podstawowego uruchomienia programu rtorrent. Wszystko co zmienisz w pozostałych interfejsach po za zasadami przenoszenia plików i agregatorami RSS zostanie zapomniane po ponownym uruchomieniu rtorrenta. Czyli te podstawy ktore są dostępne z poziomu tego panelu są jedyne możliwe do skonfigurowania.
Ostatnim czasem pytałeś czy możesz zmienisz katalog zapisu pobieranych torrentów. Jak widzisz ta opcja jest niedostępna i kiedyś zrozumiesz dlaczego. I dowiesz się też dlaczego, tworzenie kopii plików w postaci Hardlinków jest elastycznym sposobem budowania kolekcji filmowej itp na podstawie pobieranych plików zajmując tylko JEDNOKROTNĄ przestrzeń dyskową. Ale to musisz zrozumieć.