Wchodze na MyQnapCloud i tam mam w ustawieniach Certyfikat SSL do kupienia i nie pobierałem jeszcze certyfikatu. Prubóje dodac porty w routera 80 i 443 i przy zapisie wychodzi mi info `Identyfikator aplikacji jest nieprawidłowy.`
obrazki - masz klawisz PrintScreen na klawiaturze .. a na forum je wlepiasz Ctrl-V
to już się prosi o warna .. bo jest napisane w regulaminie forum!!
to już się prosi o warna .. bo jest napisane w regulaminie forum!!
No tylko nie mogę skreen shota zrobić na stronie myQNAPcloud to załączę zdjęcie telefonem zrobione.
No w końcu zrobiłem zdjęcie problem mam z licencją.
No w końcu zrobiłem zdjęcie problem mam z licencją.
Załączniki
Nie kupowałem Licencji. Mam kupić czy mogę mieć ją za darmo?a kupiłes certyfikat od QNAPa ?
to co chcesz wyklikajć jest płatne
darmowe = Darmowy certyfikat SSL dla serwerów QNAP - BackUp Academy
darmowe = Darmowy certyfikat SSL dla serwerów QNAP - BackUp Academy
Mam wersje 4.4.2 pod model TS-210 i cluod mam wersje pod ten model 2.2.15
Ostatnio zmieniałem porty w routerze na 80-80 443-443 z tym, że jeden powodował błąd.
Dziś w Qfinder ustawiałem powiadomienie na email SMTP i może jest źle ustawiony szukam ustawień pod moją pocztę.
Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniałem porty w routerze na 80-80 443-443 z tym, że jeden powodował błąd.
Dziś w Qfinder ustawiałem powiadomienie na email SMTP i może jest źle ustawiony szukam ustawień pod moją pocztę.
No tylko mam problem z tym Let`s encrypt wpierw znalezieniem i zainstalowaniem i nie daje rady po zainstalowaniu z obsługą. Jestem lajkiem w tych sprawach.Masz do wyboru let’s encrypt?
Proszę o pomoc.