How-To TS-251A - Pierwsze kroki z draniem

Dyskusja w 'Kącik użytkownika: Opinie i komentarze' rozpoczęta przez użytkownika looki76, 6 Kwiecień 2017.

Ładowanie...
Tagi:
  1. looki76
    Offline

    looki76 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    23 Sierpień 2014
    Wiadomości:
    68
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +22 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69 Pro 1 GbE
    A więc stoi i błyszczy. Prywatny dysk, a w zasadzie coś większego niż dysk.
    Jestem zachwycona. Liczę, że prawie wszystkie problemy mi rozwiąże.
    Ale jak na razie napotkałam jeden. Jak po kabelku hdmi wysłać obraz na telewizorek.
     
  2. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 506
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +1 009 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    błyszczy ?? fuuj
    mat rządzi

    podpiąc za pomocą HDMI Q do TV, zainstalować HD Station i co dalej ?
     
  3. looki76
    Offline

    looki76 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    23 Sierpień 2014
    Wiadomości:
    68
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +22 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69 Pro 1 GbE
    No i to zrobiłam. Na ekranie ciemno.
     
  4. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 506
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +1 009 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    to teraz prowadze w ciemno:

    na pewno masz dobre źródło w TV ?

    sprawdź częstotliwość (HZ) w HDStation - zwykle to 59 bądź 60
     
  5. looki76
    Offline

    looki76 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    23 Sierpień 2014
    Wiadomości:
    68
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +22 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69 Pro 1 GbE
    pigers- a gdzie to sprawdzić? tą częstotliwość
     
  6. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 506
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +1 009 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    i tutaj juz nie pomoge .. ktos screenem poratuje ?
     
  7. looki76
    Offline

    looki76 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    23 Sierpień 2014
    Wiadomości:
    68
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +22 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69 Pro 1 GbE
    :)
     

    Załączone pliki:

    • QNAP251A_1.jpg [jpg] - (looki76) TS-251A - Pierwsze kroki z draniem [21128,114779] - QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club
      QNAP251A_1.jpg
      Rozmiar pliku:
      450 KB
      Wyświetleń:
      0
      MD5 Sum:
      8ac1e4f4d04a9771d6fc8e370e7d6d05
  8. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 506
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +1 009 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    co w ustawieniach jest ?
     
  9. looki76
    Offline

    looki76 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    23 Sierpień 2014
    Wiadomości:
    68
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +22 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69 Pro 1 GbE
    Ano mało co :)
    --- Połączono posty, 6 Kwiecień 2017, Data oryginalnego postu: 6 Kwiecień 2017 ---
    :) Mam. Działa
     

    Załączone pliki:

    • QNAP251A_2.jpg [jpg] - (looki76) TS-251A - Pierwsze kroki z draniem [21128,114781] - QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club
      QNAP251A_2.jpg
      Rozmiar pliku:
      408,1 KB
      Wyświetleń:
      0
      MD5 Sum:
      2ceb0ec9d358195befbcf598bf3a70a7
  10. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 506
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +1 009 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
  11. looki76
    Offline

    looki76 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    23 Sierpień 2014
    Wiadomości:
    68
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +22 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69 Pro 1 GbE
    Pogłaskałam kabelek i wszystko ruszyło :)
     
  12. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 506
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +1 009 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    coś nowego ..
     

Poleć tę stronę