Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam,
Mam również ten sam problem. Dołożyłem drugi dysk w 219 P II i chciałbym przenieść folder Recordings na ten włąśnie dysk. Próbowałem przez FAQ SSH usunąć linki i utworzyć nowy, nastepnie w smb.conf zmienic wpis dysku - ale po tym wszystkim stacja monitoringu nie dziala. Przy próbie instalacji lub aktualizacji stacji wywala błąd. Nie można utworzyć takiego samego katalogu na drugim dysku - i tu tez jest problem.Jest tu ktoś kto podpowie mi jak po kolei mam się za to zabrać? Swoją drogą jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe, aby nie można było zmienic folderu w menu.
Być może jest to nie tylko folder i dlatego tyle zamieszania wokół ... nie miałem z tym doczynienia i dlatego domniewam. Z tego co piszesz "Recordings" może być zasobem.
Dyski mam jako:
- Pojedynczy dysk 1 - ext4
- pojedynczy dysk 2 - ext4
W linku poniżej znalazłem opis jak się z tym uporać, ale nie wychodzi mi to. Po pierwsze w opisie jest share/Recordings a za chwilę share/MD0_DATA/Recordings.
U mnie w pliku smb.conf jest wpis share/MDA_DATA/Recordings czyli jeżeli chciałbym zmienić na drugi dysk musi być share/MDB_DATA/Recordings. Próbowałem i po zmianach stacja monitoringu nie uruchamia się. QNAP NAS Community Forum • View topic - Move video storage folder to another disk?