Witam po ostatniej aktualizacji systemu zauważyłem, że przy każdym uruchomieniu czy restarcie NASa system aktualizuje ponownie aplikacje, które w zasadzie przed ponownym uruchomieniem były aktualne. Moje pytanie czy istnieje jakieś rozwiązanie bez przywracania ustawień fabrycznych?
Podobne tematy
- Artykuł
- Artykuł
- Artykuł
- Pytanie
- Artykuł
Instrukcja obsługi
Czy mogę zaktualizować QTS do QuTS hero bezpośrednio na moim NAS-ie?
Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:
- ts 673a
- ts-673A
- pamięć ram
- Hero
- qts hero