Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Cześć
Nie wiem czy to ma dla Ciebie sens ale ja do swojego TS-439 włożyłem OrangePi, podpięty lan-lan do drugiego portu ETH w qnapie. W ten sposób miałem GPIO, wifi host, hdmi output i odtwarzacz multimedialny w jednym. W tej chwili nie mam już tego sprzętu ale przygotowuję się do podobnej instalacj..
Raf
W jaki sposób realizowałeś połączenie i obsługe GPIO z serwera nas na OrangePI?
Leży u mnie odłogiem OrangePi Plus 2, jako centrum multimedialnego używam xBoxa z Kodi(w końcu powróciło...) a HDMI w tym wypadku jest mi jak zbedne. Chciałbym mieć możliwość obsługi portów tak abym mógł na spokojnie korzystać RF24L01 i innych modółów. Co wrzuciłeś na OPi? Jak to zaprzegłeś?
Całą obsługę GPIO realizował OPi (z Debianem z orangepi.org)- potrzebowałem podpięcie czujek i MQTT a tego mój qnap ze starym QTS mi nie był w stanie załatwić.
Na qnapie miałem SQL i WWW. Połączenie LAN-LAN na osobnej podsieci i w zasadzie tyle...